Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στη Νιούελς ο Σκόκο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Νάτσο Σκόκο αφήνει την Ρίβερ Πλέιτ για να επιστρέψει στη Νιούελς, με σκοπό να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ρίβερ Πλέιτ μετά της 30 Ιουνίου. Το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει τότε και φαίνεται απίθανο να το ανανεώσει, μιας και παρά την πρόταση που του έχει γίνει δεν έχει απαντήσει.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Σκόκο θα επιστρέψει στη Νιουέλς Ολντ Μπόις, όπου και επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ διανύει πλέον το 34ο έτος της ηλικίας του.

Χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα τόνιζει:

«Στις 30 Ιουνίου λήγει το τρέχον συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πριν πολύ καιρό του πρότεινε να ανανεώσει. Ωστόσο, ο Σκόκο καθυστέρησε την απάντηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος; Η πρόθεσή του να ξαναπάει στις τάξεις της Νιούελς. Η οριστική απάντηση του Σκόκο δεν έχει δοθεί ακόμη κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα Ιουνίου και ο πρώτος που θα την μάθει είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ρίβερ. Όλα δείχνουν ότι ο Σκόκο έχει ήδη αποφασίσει να φύγει απ’ τη Ρίβερ».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button