ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Ανδρέα!(pics+vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά!

«Πάτησε» τα 29 χρόνια ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσα από ένα μικρό αφιέρωμα στην μέχρι τώρα καριέρα του!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ!

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, γεννήθηκε σαν σήμερα στις 21 Φεβρουαρίου του 1991 στην Πάτρα και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τα πραγματοποίησε στην Δύνη Αχαΐας.

Οι εμφανίσεις στην ομάδα της Αχαΐας ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να αγοράσει τον Βασιλόγιαννη για να επανδρώσει τις ακαδημίες του.

Στις Ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» παρέμεινε για τρία χρόνια, όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Όσο αγωνιζόταν στην ομάδα του Πειραιά, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πήγε δανεικός πρώτα στον Εθνικό Πειραιά, όπου σημείωσε 22 εμφανίσεις και 3 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και ένα εξάμηνο στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το πρώτο μισό του 2012 αγωνίστηκε στην Γλυφάδα, έχοντας 14 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ το υπόλοιπο μισό, το πέρασε στην Κέρκυρα με την οποία όμως κατέγραψε 10 εμφανίσεις.

Όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν, με 33 συμμετοχές και 2 γκολ. Την σεζόν 2014-2015 ήταν ήρθε στην Λαμία, για την πρώτη του θητεία στον ΠΑΣ.

Με 17 συμμετοχές και 3, έγινε γνωστός ο Βασιλόγιαννης στην πόλη μας, πριν φύγει και επιστρέψει μετά από χρόνια στην Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου.

Όμως, η μοίρα τον έφεραν ξανά στην Φθιώτιδα και την πόλη της Λαμίας, αλλά αυτή τη φορά ήρθε για να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Την σεζόν 2016-2017 λοιπόν, όπου ο ΠΑΣ Λαμία πανηγύρισε την άνοδο στην SuperLeague, ο Βασιλόγιαννης έπαιξε σε 30 αγώνες, σημείωσε 12 γκολ και ήταν ο MVP όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και της Football League.

Μάλιστα, πρόσφατα βραβεύτηκε για την περσινή του σεζόν, από τον ΠΣΑΤ ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2017 και ενώ όλοι πίστευαν πως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας θα παραμείνει στο ρόστερ, έφυγε και πήγε στην Τουρκία, για λογαριασμό της Ουμρανίγιεσπορ…

Στην Τουρκία αγωνίστηκε για δύο χρονιές, έχοντας 73 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ!

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει, κάνοντας την έκπληξη φορώντας ξανά τη φανέλα της Λαμίας!

Μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 21 αγώνες, με 2 γκολ και 1 ασίστ!

Photo Credits: Reporter Images

Συνολικά, ο 29χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 78 αγώνες με τη Λαμία, έχει 17 γκολ και 18 ασίστ.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ανδρέα Βασιλόγιαννη:

Διαβάστε επίσης

Back to top button