ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει επένδυση για το μέλλον ο ΠΑΣ Λαμία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ΠΑΣ Λαμία σκέφτεται την απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ΠΑΣ Λαμία σκέφτεται την απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μία επένδυση για το μέλλον σκέφτεται να κάνει η Λαμία. Ο Βενιζέλος Πενταράκης, που αγωνίζεται στον Πλατανιά, βρίσκεται στο στόχαστρο των «κυανόλευκων».

Η Λαμία δεν είχε στον αρχικό της προγραμματισμό να αποκτήσει τρίτο τερματοφύλακα. Μπόγιαν Σαράνοφ και Θανάσης Γκαραβέλης αναμένεται να συνθέσουν ένα ανταγωνιστικό δίδυμο και πίσω τους επιλογές υπήρχαν. Φαίνεται, όμως, πως το ξανασκέφτηκαν στη Φθιώτιδα.

Ο Πενταράκης είναι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι. Πρόκειται για 20χρονο Χανιώτη, ο οποίος δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα έως τώρα. Ακούγεται πως έχει καλά στοιχεία και για τρίτος τερματοφύλακας είναι μία λύση που εξετάζεται.

Εφόσον τελικά αποκτηθεί, αυτομάτως ο Παναγιώτης Κάτσικας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Αλλιώς τα περίμενε ο 22χρονος κίπερ. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά η επιθυμία του είναι να πάει κάπου και να παίξει.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε ένα ματς και την ακριβώς προηγούμενη σε δύο. Στο παρελθόν είχε τεθεί θέμα δανεισμού του και για διάφορους λόγους είχαν χαλάσει 1-2 περιπτώσεις.

Πλέον φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση εκείνος να αποχωρήσει και να πάει κάπου που θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button