ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάχριμαν: «Θα επέστρεφα στην Ουκρανία για να αγωνιστώ!»

Συνέντευξη στην ουκρανική σελίδα «goalkeeper.ua» έδωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νταμίρ Κάχριμαν.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, βρέθηκε στο επίκεντρο των προηγούμενων ημερών, καθώς ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και η εμφάνισή του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας τώρα, μιλώντας στην σελίδα του instagram, «goalkeeper.ua» ασχολήθηκε με την παρουσία του στην Ουκρανία όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Ταβρίγια.

Αυτό που τόνισε ο Κάχριμαν είναι πως θα γυρνούσε στην Ουκρανία και την Ταβρίγια, μιας και του άρεσε πολύ η ομάδα αλλά και η χώρα!

Πιο αναλυτικά:

Στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στην Ουκρανία αν είχε κάποια πρόταση από ομάδα: 

«Μου άρεσε πολύ στην Ουκρανία, πάντα λέω ότι μου άρεσε και η χώρα και η Ταβρίγια. Θα επέστρεφα στο ουκρανικό ποδόσφαιρο!»

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία απάντησε και στην ερώτηση, ποια ομάδα από τις οποίες έχει αγωνιστεί έχει ή είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις γι΄αυτόν, για να απαντήσει: «Έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και είναι πολλές αυτές που είχαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Μου είναι ακόμη πιο δύσκολο να διαλέξω μιας και ακόμη είναι ενεργός στο ποδόσφαιρο! Μετά την καριέρα μου θα το σκεφτώ αυτό!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button