Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κούρεμα» στα τηλεοπτικά από τη νέα ιδιοκτησία της Forthnet

Από νέα βάση οι συζητήσεις.

Μετά την απόκτηση της Forthnet και την ολοκλήρωση μιας εξαγοράς που κράτησε πολύ καιρό και είχε εξελιχθεί σε… σίριαλ, η United Group βάζει πλώρη προς την πλήρη αναθέρμανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και την επανείσοδό της στην αρένα του ανταγωνισμού.

Ως διαρρέεται από το περιβάλλον του Σέρβου ιδιοκτήτη της, Ντράγκαν Σόλακ, όλες οι συμφωνίες και όλα τα οικονομικά της Forthnet θα εξεταστούν, ένα προς ένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της σημερινής «Sportday» και του Νίκου Μποζιονέλου.

Και, το χειρότερο (για τη Super League) από μηδενική βάση. Τούτο σημαίνει, ευλόγως, πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα εννέα συμβόλαια ΠΑΕ που έχει προς ώρας η Nova στην κατοχή της.

Διότι οι νέοι ιδιοκτήτες είναι τούτο που επιτάσσει η πολιτική κάθε σύγχρονη εταιρείας: τεχνοκράτες και με γνώμονα το κέρδος, όχι τις… δημόσιες σχέσεις (ατάκα υψηλά ιστάμενου της εταιρείας), εξ ου και ο στόχος του «κουρέματος». Και στην ερώτηση για αναβίωση της κεντρικής διαχείρισης στη Super League, η απάντησημ σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν πως «ως σενάριο, μοιάζει ανέφικτο».

Εν κατακλείδι, έρχονται δύσκολοι καιροί στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: dailymedia. com

Διαβάστε επίσης

Back to top button