Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αλλαγή δεδομένων με Λεοζίνιο!

Εξελίξεις στο θέμα του Λεοζίνιο, της ΑΕΛ αλλά και όπως φαίνεται και στον ΠΑΣ Λαμία.

Για αρκετό καιρό ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Λεοζίνιο εμφανιζόταν ως στόχος του ΠΑΣ Λαμία, για την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Αρκετά σάιτ από την Ελλάδα αλλά και την Φθιώτιδα παρουσίαζαν τον 33χρονο άσο προ των πυλών της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, όμως κάτι τέτοιο δεν τελεσφόρησε όπως φάνηκε.

Εκτός αυτού φαίνεται πως θα έχουμε θετική εξέλιξη όσο αφορά την ΑΕΛ στο συγκεκριμένο θέμα, παρά για τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του aelole και θα καταλάβετε:

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος, Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα ή απλά Λεοζίνιο, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 με την ΑΕΛ, είχε καταθέσει προσφυγή, για να διεκδικήσει τα χρήματα του και να μείνει ελεύθερος, όπως και η ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του, αλλά τελικά υπήρξε συμφωνία, οι δύο πλευρές απέσυραν τις προσφυγές τους και ο Λεοζίνιο θα παραμείνει στην ΑΕΛ για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Λεοζίνιο, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βάσκο Ντα Γκάμα, Σπορ, Κέζε, Ολυμπιακός Πειραιώς, Άιντραχτ Μπράουνσβαιγκ (δανεικός), Ο.Φ.Η. (δανεικός), Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκός, Καλλονή, Ντενιζλισπόρ, ΑΕΠ Ηρακλής. Τέλος θυμίζουμε ότι ο Λεοζίνιο αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και σημείωσε 2 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕΛ, την σεζόν 2017-2018, σε πρωτάθλημα Superleague και Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button