Άλλα αθλήματα

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Δουβαλίδης

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει 10-11 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επέλεξε να κάνει ντεμπούτο στη σεζόν ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα υψηλά εμπόδια έχει προγραμματίσει να κάνει ένα δυνατό πέρασμα από τον κλειστό στίβο και να ρίξει την προσοχή του κυρίως στην θερινή σεζόν.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε κάποιους αγώνες στη σεζόν, χωρίς όμως να έχουμε στο μυαλό μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του Μπέρμιγχαμ. Αν έρθει το όριο (7.70), τότε θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή μου σε αυτό», είπε ο Δουβαλίδης και συμπλήρωσε: «Ο προγραμματισμός μας αφορά στην θερινή σεζόν, αφού υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου».

Ο Δουβαλίδης μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία (15/1) κι έπειτα έχει πρόθεση να τρέξει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (27/1). Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 7.60 από το 2014, ενώ το 2017 έτρεξε την απόσταση σε 7.75, σε μια σεζόν, όμως, όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button