ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέμα συζήτησης στην Βολιβία ο Μπεχαράνο και ο ΠΑΣ Λαμία!

Ο Ντάνι Μπεχαράνο είναι ο πρώτος Βολιβιανός ποδοσφαιριστής που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μιας και το πρωτάθλημα στην Superleague 1 και τα play out ξεκίνησαν.

Για τον λόγο αυτό οι συμπατριώτες του στην “Diez” έκαναν αναφορά στην περίπτωση του Ντάνι Μπεχαράνο και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Ο Ντάνι έγινε ο πρώτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής της Βολιβίας, μέχρι στιγμής, που επέστρεψε στον ανταγωνισμό μετά την αναγκαστική διακοπή των διαφόρων πρωταθλημάτων στον κόσμο λόγω του κοροναϊού.

Η Superleague 1 επανήλθε το Σαββατοκύριακο, με τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει την Δευτέρα και να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Ο μέσος από τη Σάντα Κρουζ, ο οποίος είχε επιλεγεί ο καλύτερος παίκτης της Λαμίας  αυτή τη σεζόν από την ίδια Σούπερ Λιγκ, είχε συμβολή και στα δυο γκολ της Ομάδας του επί του Παναιτωλικού. 

Ο ίδιος Μπεχαράνο δήλωσε τα εξής για την επανέναρξη:

«Ένιωσα καλά, χαρούμενος που έπαιξα ξανά ένα επίσημο παιχνίδι. Τα πρώτα λεπτά ήταν λίγο δύσκολα λόγω του ρυθμού του παιχνιδιού, καθώς η προπόνηση δεν είναι η ίδια με το παιχνίδι, αλλά σταδιακά ένιωσα καλύτερα και χάρη στο Θεό τα πράγματα συνέβησαν να κερδίσουν τους τρεις πόντους”.

«Πραγματοποιήσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο, αλλά το κερδίσαμε. Η νίκη μας δίνει εμπιστοσύνη για τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια, επειδή η επιστροφή στον ανταγωνισμό ήταν θετική », πρόσθεσε ο Ντάνι στις δηλώσεις του στην Βολιβιανός έκδοση της “Diez”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button