Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Κοιτάζει» Μάντζαρη η Μάλαγα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ισπανικής Μάλαγα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Eurocup, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρα του αναζητά μετά το τέλος της θητείας του στον Προμηθέα Πάτρας ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος της σεζόν στην Ούνιξ Καζάν και επέστρεψε στην Ελλάδα, έχει προτεραιότητά του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και σε ομάδα Ευρωλίγκας ή Eurocup. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον και εξετάζει την απόκτησή του, είναι η ισπανική Μάλαγα.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας, θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης και θέλει έναν γκαρντ στο ρόστερ της με την εμπειρία του Μάντζαρη, ο οποίος έχει και κασέ που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές της. Για την ώρα, δεν έχουν υπάρξει τελικές συζητήσεις, αλλά απλό ενδιαφέρον, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές να τα πουν και πιο διεξοδικά.

Ο Μάντζαρης, σε 16 αγώνες στο Eurocup φέτος, είχε μέσο όρο 4,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 0,8 κλεψίματα. Ο ίδιος δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, θα εξετάσει όλες τις προοπτικές που θα του παρουσιαστούν και θα αποφασίσει.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button