ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αρνητικά αποτελέσματα… με Τάση διαιτητή ο ΠΑΣ Λαμία!(vids)

Δεν έχει πάρει νίκη με διαιτητή τον Τάση ο ΠΑΣ Λαμία, κάτι που ελπίζει να αλλάξει στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Την Πέμπτη, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play off και out της SuperLeague 1.

Στο ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο η ΚΕΔ όρισε τον Δημήτρη Τάσση διαιτητή, φέρνοντας άσχημες μνήμες στους φίλους της «κυναόλευκης» ομάδας.

Και γράφουμε άσχημες μνήμες, καθώς η Λαμία με διαιτητή τον Τάσση δεν έχει «σταυρώσει» ακόμη νίκη, καθώς σε πέντε αγώνες μετράει 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα ματς του ΠΑΣ με διαιτητή τον Τάσση

Σεζόν 2018-2019:

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 0-2 (2 Φεβρουαρίου)

Πρώτο παιχνίδι με τον Τάση να είναι 4ος διαιτητής της αναμέτρησης και ο Παναιτωλικός φεύγει από το ΔΑΚ Λαμίας με νίκη 0-2, με σκόρερ τον Γουίλιαν και Μπαΐροβιτς.

Λεβαδειακός ΠΑΣ Λαμία 1-1 (3 Μαρτίου)

Δεύτερο ματς και ο Τάσης είναι πρώτος διαιτητής! Ο ΠΑΣ Λαμία βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Λεβαδειακό χάρη σε γκολ του Αντιλέχου, ενώ ο Πίτι ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

ΠΑΟΚΠΑΣ Λαμία 3-0 (7 Απριλίου)

Στο γήπεδο της Τούμπας, η ομάδα της Λαμίας χάνει με 3-0 σκορ και ο Ηπειρώτης διαιτητής είναι στο γήπεδο μαζί με την «κυανόλευκη» ομάδα. Τα γκολ τα σημειώνουν Πέδρο Ενρίκε, Ο Εβγκέν Σάκχοφ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Σεζον 2019-2020:

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Λαμία 4-1 (28 Οκτωβρίου)

Πρώτο ματς του ΠΑΣ Λαμία για τη φετινή σεζόν με διαιτητή τον Τάση και έρχεται η «βαριά» εκτός έδρας ήττα με 4-1 σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα γκολ είχαν σημειώσει οι Σουάρεθ, Μπαράλες και Τασουλής (2) για τον Αστέρα και ο Μάρκ Ασίγκμπα από τη Λαμία.

Παναθηναϊκός ΠΑΣ Λαμία 2-0 (14 Δεκεμβρίου)

Τελευταίο παιχνίδι ήταν τον Δεκέμβριο του 2019, όπου ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Τα γκολ τότε είχαν σημειώσει οι Χατζηγιοβάννης και Περέα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button