Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Βόρεια Μακεδονία – Κόσοβο Προγνωστικά Στοιχήματος 8/10/20

Αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ στα προκριματικά του EURO 2020, με τη Βόρεια Μακεδονία να υποδέχεται το Κόσοβο στην «Τόσε Προέσκι Αρένα».

Αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ στα προκριματικά του EURO 2020, με τη Βόρεια Μακεδονία να υποδέχεται το Κόσοβο στην «Τόσε Προέσκι Αρένα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και τα πάντα θα κριθούν στο όριο. Αξίζει να ρισκάρουμε στα αποτελέσματα ποδοσφαίρου την ισοπαλία (Χ) με απόδοση 3.10 στη betrebels

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλέι οφ με την πρώτη θέση σε όμιλο με Αρμενία, Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν στο προηγούμενο Nations League. Εχει κάνει πολλά βήματα προόδου με τον Ανγκελόβσκι στον πάγκο τα τελευταία χρόνια και στα 12 τελευταία ματς εντός έδρας (φιλικά και επίσημα) μετράει μόλις 2 ήττες (από Πολωνία και Αυστρία). Στην αποστολή υπάρχουν τρεις πολύτιμες επιστροφές σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις. Αρνητικός στο τεστ ο Πάντεφ, που υπολογίζεται κανονικά, έστω και αν δεν μπορεί να βγάλει το 90λεπτο. Η παρουσία του, όμως, και μόνο κρίνεται πολύ σημαντική. Στα ματς του προηγούμενου μήνα είχε κερδίσει με 2-1 εντός έδρας την Αρμενία, ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με τη Γεωργία.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο απουσίες λόγω κορωνοϊού έχουν οι γηπεδούχοι. Ο λόγος για τον βετεράνο άσο, Μπογκατίνοφ (Τ, 18 συμμ.) και τον άσο της Νάπολι, Ελμάς (Ε, 20/4) που διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό. Ατραξιόν της αποστολής, με θέση πιθανότατα στη βασική ενδεκάδα, ο σταρ της Τζένοα και τοπ σκόρερ της Εθνικής, Γκόραν Πάντεφ (Ε, 110/34), που αισίως έχει «πατήσει» τα 37 του χρόνια. Βέβαια, ο κόουτς, Ανγκελόβσκι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπε πως ο παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 8 G/G στα 15 πιο πρόσφατα επίσημα, 11 Over 2,5 στα 17 πιο πρόσφατα εντός, 5-0-1 στο προηγούμενο Nations League

Προηγούμενο ματς:  Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Γεωργία στο Nations League. Στο 13′ ο Οκριασβίλι άνοιξε το σκορ με πέναλτι, προτού ο Ριστόφσκι ισοφαρίσει στο 33′ για τους φιλοξενούμενους. Η Βόρεια Μακεδονία ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες (64′).

ΚΟΣΟΒΟ – Εντυπωσίασε στο προηγούμενο Nations League, κατακτώντας την πρώτη θέση σε όμιλο με Αζερμπαϊτζάν, Ν. Φερόε και Μάλτα, ενώ συνέχισε με πολύ καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του Γιούρο. Από το Νοέμβριο του 2019, όμως, βρίσκεται σε πτωτική πορεία και δεν κερδίζει για πέντε παιχνίδια (φιλικά και επίσημα). Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Μολδαβία, ενώ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Ελλάδα. Τώρα, λίγο πριν το ιστορικό παιχνίδι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και θα λείψουν οι καλύτεροι παίκτες.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα της τελευταίας στιγμής ο αρχηγός Ραχμάνι (Α, 31/5), βρίσκεται σε καραντίνα επειδή προέκυψε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του (Νάπολι). Σημαντική απώλεια, επίσης, ο μεσοεπιθετικός της Βέρντερ, Μίλοτ Ράσιτσα (28/4), που είναι τραυματίας, ενώ για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο επιθετικός της Λάτσιο Μουρίκι (23/8). Ταυτόχρονα, δεν υπολογίζονται ο μέσος της Σαντχάουζεν Χαλίμι (24/1), ο εκ των ηγετών της ρωσικής Αχμάτ Γκρόζνι, Μπερνάρντ Μπερίσα (Μ, 17/1) και ο κίπερ της Τορίνο Ουϊκανί (27 συμμ.).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 5 σερί επίσημα & φιλικά χωρίς νίκη, 5 σερί G/G εκτός, 2-4-2 στα 8 πιο πρόσφατα επίσημα εκτός

Προηγούμενο ματς:  Ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Ελλάδα στο Nations League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ του Λημνιού (2′) και Σιόβα (51′), προτού ο Μπερίσα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (82′).

Χρήσιμα Προγνωστικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button