ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύσκολα κόντρα στον Ατρόμητο… ισόπαλος με τον Παντελίδη ο Μάντζιος!(vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία του Άκη Μάντζιου... εναντίον του Ατρομήτου του Σάββα Παντελίδη.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1 ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία ή αλλιώς ο Σάββας Παντελίδης θα αντιμετωπίσει τον Άκη Μάντζιο.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης, σας ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα για τις αναμετρήσεις του Μάντζιου κόντρα στον Παντελίδη αλλά και για τα ματς που έχει δώσει ο Έλληνας προπονητής του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Μάντζιος κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» έχει αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε 14 αγώνες, από τους οποίους έχει κερδίσει μόλις τον 1, σε ένα ματς του Λεβαδειακού με σκορ 2-1! Τα γκολ τότε είχαν πετύχει ο Βαγγέλης Μάντζιος με πέναλτι και ο Πελέ με φοβερό σουτ εκτός περιοχή για τους γηπεδούχους ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Ναπολεόνι.

Στην αποστολή του Ατρομήτου σε εκείνο το ματς ήταν και ο νυν σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Τάσος Καραμάνος!

Επίσης, μετράει 4 ισοπαλίες από τις οποίες τη μία την πήρε όταν καθόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, στο φετινό 1-1 με γκολ του Ροτζέριο Τουράμ.

Δυστυχώς βέβαια, μετράει ο Μάντζιος και 8 ήττες από τους Περιστεριώτες με την πιο «βαριά» να έρχεται στις 3 Μαρτίου του 2019 όπου έχασε ο Πανιώνιος με 3-0!

 

Ο Μάντζιος κόντρα στον Παντελίδη

Εκτός τώρα από τους αγώνες του Άκη Μάντζιου κόντρα στον Ατρόμητο, θα δούμε και τα ματς του Έλληνα κόουτς κόντρα στον αντίπαλο προπονητή, τον Σάββα Παντελίδη.

Τρία μάτς έχουν δώσει ως αντίπαλη και τα τρία έληξαν ισόπαλα…

Πρώτο ματς, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανθρακικό 2014, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1! Τα γκολ ο Ιγκόρ Σόουζα για τους φιλοξενούμενους ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Βούκτσεβιτς!

‘Επειτα, ερχόμαστε στο 2019 όπου ο Άρης του Παντελίδη αντιμετώπισε τον Πανιώνιου του Μάντζιου με το αποτέλεσμα και εδώ να είναι 1-1.

Τελευταία αναμέτρηση, Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 1-1, μία ακόμη ισοπαλία για τους δύο προπονητές και μάλιστα με το ίδιο σκορ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button