Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ώρα Αποδείξεων για την Μονακό

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ρουμανία στις 20:30 Σέπσι – Βολουντάρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα ενώ η Βολουντάρι είναι τελευταία με 6 μόλις βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι με μεγάλο αμυντικό πρόβλημα αλλά και επιθετικό με μόλις 8 τέρματα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς.

Η Σέπσι του Κάσμπα Λάζλο έρχεται από ήττα στην έδρα της με την Άστρα, ενώ πριν από αυτό είχε δυο ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Μποτοσάνι και Πόλι Ιάσι. Η Σέπσι μετράει 4/5 g/g σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ οι φιλοξενούμενοι 3/5. Δεν μας έχει δώσει δείγματα ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την φιλοξενούμενη στο g/g ας πούμε όποτε καλύτερα και πιο θα πάμε στο 1X & over 1.5 στο 1.70

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:45 στη Γαλλία και την Ligue 1 Ναντ – Μονακό. Η Μονακό κέρδισε την Ρέν το απόγευμα της Κυριακής με 3-2 στις καθυστερήσεις με το γκολ του Βισάμ Μπέν Γιεντέρ αλλά εξακολουθεί να μην πείθει. Μπορεί να ήταν καλύτερη δημιουργικά και να είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή παραμένει.

Η Νάντ του Κριστίαν Γκουρκίφ φέτος ανανεωμένη ψυχολογικά τουλάχιστον αφού δείχνει να ξεπέρασε ο σύλλογος τον άδικο χαμό του Εμιλιάνο Σάλα βρίσκεται αθόρυβα και σχεδόν επαγγελματικά στην 3η θέση. Η Ναντ σκοράρει συνήθως ένα γκολ που της αρκεί για να πάρει τρεις βαθμούς μιας και έχει την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 6 γκολ παθητικό σε 10 παιχνίδια.

Μεγάλο τεστ για την Μονακό του Ζαρντίμ αυτό το παιχνίδι για να αποδείξει αν όντως έστριψε και ότι θα μας δείξει καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον. Από ότι μας έχει δείξει μέχρι τώρα η Νάντ θα κοιτάξει να παγώσει το παιχνίδι απέναντι στην “όσα πάνε και όσα έρθουν” Μονακό μιας και επιθετικά οι Μονεγάσκοι είναι υπερταλαντούχοι. Αρκετά safe επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει το 1Χ & under 4.5 στο 1.65 και εκεί καταλήγω.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:30 στην Πορτογαλία Πάσος Φερέιρα – Ρίο Άβε. Οι γηπεδούχοι είναι προτελευταίοι στην 17η θέση με 4 βαθμούς σε 7 παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 5-14. Η Ρίο Άβε είναι 9η με 10 βαθμούς σε 7 παιχνίδια και συντελεστή 13-10. Η Πάσος έρχεται από καλά αποτελέσματα στο Taca de Portugal αλλά εκτός από το 1-1 με την Μαρίτιμο τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν με υποδεέστερες ομάδες. Για το πρωτάθλημα μετράν 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Από την άλλη η Ρίο Άβε στο πρωτάθλημα έρχεται στο πρωτάθλημα από ένα 3-1-1 και προχώρησε και στο Taca de Portugal. Επιλογή στο 2Χ & over 1.5  με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:00 στην Segunda Division στην Ισπανία Αλμπαθέτε – Κάντιθ. Η Κάντιθ είναι μόνη πρώτη με 31 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο του  πίνακα σκοράροντας 20 γκολ ενώ δέχτηκε 9 γκολ. Η σκληροτράχηλη Αλμπαθέτε στην 7η θέση και με ένα μονό βαθμό διαφορά από την δεύτερη Αλμερία. Έχει δεχτεί 14 γκόλ ενώ σκόραρε 9. Και οι δύο ομάδες σε 12 παιχνίδια έχουν μόνο 1 ισοπαλία. Στην Segunda Division οι δυο ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές και μοιράζονται από μια νίκη ενώ έχουν και δυο ισοπαλίες με σκορ 1-1.

Η Κάντιθ έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται φέτος και αν συνεχίσει με αυτόν το ρυθμό δύσκολα θα χάσει την άνοδο οντάς σοβαρή και αποτελεσματική. Η Αλμπαθέτε από την άλλη είναι σκληροτράχηλη άλλη η δυσκολία στο σκοράρισμα μέχρι στιγμής δεν της επιτρέπει το κάτι παραπάνω. Επιλογή  στο παιχνίδι το 2Χ & over 1.5  στο 2.25 υπό τον φόβο του 1-1. Αν η Κάντιθ  όμως κάνει αυτό που κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

20:30 | Σέπσι – Βολουντάρι

1X & over 1.5 (1.70)

21:45 | Ναντ – Μονακό

1Χ & under 4.5 (1.65)

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

22:00 | Αλμπαθέτε – Κάντιθ

2Χ & over 1.5 (2.25)

22:30 | Πάσος Φερέιρα – Ρίο Άβε

2Χ & over 1.5 (2.00)

Διαβάστε επίσης

Back to top button