Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έσκασε η… βόμβα του καλοκαιριού, «έκλεισε» στην ΤΣΣΚΑ ο Σενγκέλια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε την... βόμβα του καλοκαιριού, αφού «έκλεισε» τον Τόκο Σενγκέλια!

Μία τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΤΣΣΚΑ, αφού οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Τόκο Σενγκέλια!

Λίγες μέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα για τις επαφές ανάμεσα στους Ρώσους και την Μπασκόνια, ήρθε και το μεγάλο deal, που αποτελεί μία… πραγματική βόμβα, αφού πλέον η ΤΣΣΚΑ θα έχει front line με τον Γεωργιανό και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Πρέπει να σημειωθεί εδώ πως ο Σενγκέλια είχε συμβόλαιο με την Μπασκόνια μέχρι το 2022, όμως υπήρχε buy-out κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι Ρώσοι ήθελαν να κατεβάσουν το ποσό και τελικά το πέτυχαν, ενώ φυσικά συμφώνησαν και με τον παίκτη, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Euroleague (15,9 πόντοι, 5,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά ματς).

Πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις για το μεγάλο deal, που βάζει… ξανά σε θέση πρωταγωνιστή την ΤΣΣΚΑ, που μπορεί να υπολογίζει από σήμερα σε μία σούπερ τετράδα (Τζέιμς, Κλάιμπερν, Σενγκέλια, Μιλουτίνοφ) για την κατάκτηση όλων των τροπαίων.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button