Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόεδρος Αιγάλεω: «Στην Γ΄Εθνική δεν καθόμαστε, στη Β΄ θα συνεχίσουμε αλλά υπό προϋποθέσεις»

Την πρόθεση του για αποχώρηση από το Αιγάλεω σε περίπτωση που δεν γίνει η αναδιάρθρωση, αλλά και μη εξεύρεσης στηριγμάτων από την τοπική κοινωνία επανέλαβε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του «Σίτι» Άρης Παλτόγλου.

Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ έκανε ο Άρης Παλτόγλου.

Σε αυτές ο πρόεδρος του Αιγάλεω επανέλαβε την επιθυμία του, να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους» στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση, αλλά και στην περίπτωση που δεν βρεθούν στηρίγματα από την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόθεση αποχώρησης του: «Δεν είναι απειλή, είναι προσωπική βούληση και απευθύνομαι… προς τους πάντες. Εμείς στη Γ’ Εθνική – έτσι θεωρούμε τη Football League – με τα έξοδα που υπάρχουν, δεν καθόμαστε. Στη Β’ κατηγορία θα καθίσουμε, θα συνεχίσουμε, αλλά κι εκεί υπό προϋποθέσεις. Η ομάδα είναι οικογένεια για εμάς, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Για τη διαδικασία αναδιάρθρωσης: «Η αναδιάρθρωση είναι το δίκαιο. Η Super League 2 πήρε πολλαπλάσια χρήματα από εμάς, με απόφδαση Βασιλειάδη. Αλλά γιατί έγινε αυτό; Δεν υπήρχε πουθενά καμία δικαιοσύνη. Μπήκαμε στη Football League, σε ένα πρωτάθλημα – φωτιά, με νοικοκυρεμένες ομάδες. Στις παραπάνω κατηγορίες, δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Γιατί μας έριξαν, λοιπόν; Πρέπει να επέμβει η κυβέρνηση. Εμείς στη Γ’ Εθνική δεν ξαπαίζουμε. Δεν έχουμε την ψυχολογία…»

Διαβάστε επίσης

Back to top button