ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποθέωση για Αντέτζο από Ιταλία και Ρετζίνα! (Pic)

Δεν ξεχνούν τον Ντάνιελ Αντέτζο στην ομάδα της Ρετζίνα. Δείτε τι γράφουν οι Ιταλοί.

H οπαδική ιστοσελίδα www.tiforeggina.it που ασχολείται με θέματα των “Αμάρανθων” αποθεώνει τον Ντάνιελ Αντέτζο για την πορεία του στην Ελλάδα και την Λαμία, με αφορμή το γκολ που πέτυχε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 2η αγωνιστική των play out.

Η Ρετζίνα, ομάδα ενός άλλου γνώριμου ποδοσφαιριστή, από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Λαμία την περσινή σεζόν, του Χασίμ Μαστούρ, ήταν η ποδοσφαιρική….αφετηρία του Αντέτζο, με τον Νιγηριανό αμυντικό να ξεκινά την καριέρα του από εκεί.

Μάλιστα, η ομάδα της Νότιας Ιταλίας, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Serie B, έχει στόχο να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές με εμπειρία αλλά και θητεία στον σύλλογο. Ένας από αυτούς μάλιστα, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, είναι και ο άλλοτε παίκτης Παρί και της Μίλαν, Ζέρεμι Μενέζ.

Πάντως η περίπτωση του Αντέτζο μόνο εύκολη δεν θα είναι για την Ρετζίνα αν πράγματι αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αφού οι εμφανίσεις του με την βέχουν ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του κάνοντας αρκετές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του.

Ήδη άλλωστε η γειτονική Κύπρος βοά για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την περίπτωσή του.

Ο ίδιος πάντως, μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και προφανώς θα καθίσει αρχικά στο ίδιο τραπέζι με την ομάδα μας για να δει, αν και κατά πόσο είναι εφικτό οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Ελλάδα, ο πρώην- αμάραντος Αντέτζο επέστρεψε στα γκολ!

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των “αμάραντων” παραμένει στις καρδιές των φιλάθλων…

Ο Ντάνιελ Αντέτο αδρώθηκε στην Ρετζίναποδοσφαιρικά, φορώντας την φανέλα της πρώτης ομάδας από το 2009 έως το 2014. Η ραχοκοκαλιά της άμυνας των “αμάραντων”, ο Νιγηριανός αμυντικός αγωνίζεται για λογαριασμό της Λαμίας από το 2018.

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Ελλάδα, μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με το 1-1 ανάμεσα στην Λαμία και τον Ατρόμητο το προηγούμενο Σάββατο. Ο πρώην, αλλά πάντα μέσα στις καρδιές των οπαδών των “αμάραντων”, Ντάνιελ Αντέτζο, σκόραρε το γκολ που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και το γιόρτασε με μία φωτογραφία στο Instagram. 

Πηγή: lamiara. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button