Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στην τετράδα η Λάτσιο, εκτός η Ιντερ

Η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα, 2-1 από το γήπεδο της Ουντινέζε, αναρριχήθηκε στην 4αδα, όπου ισοβαθμεί με τη Ρόμα (60β.) και άφησε στην 5η θέση, με 59 βαθμούς την Ιντερ!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ιμόμπιλε που ισοφάρισε σε 1-1 στο 27ο λεπτό (με το 37ο γκολ του αυτή τη σεζόν εντός και εκτός Ιταλίας), δεν φοβήθηκε, όταν ο Λαζάνια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό.

Οι Λατσιάλι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και στο 37ο λεπτό ήταν ο Λουίς Αλμπέρτο που το πέτυχε, μετά από ασίστ του Ιμόμπιλε. Το Champions League είναι πλέον εφικτός στόχος για τη Λάτσιο, την ώρα που η Ιντερ βλέπει το… σεντόνι να απομακρύνεται.

Νωρίτερα την Κυριακή (8/4), «Ζωντανή» στην υπόθεση τίτλος έμεινε η Νάπολι, χάρη στο άπιαστο σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, του Αμαντού Ντιαβαρά στο 93ο λεπτό και το 2-1 επί της Κιέβο Βερόνα.

Ο Αρκάντιους Μίλικ με κεφαλιά στο 89′ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους που εκαναν ανατροπή μετά το 0-1 από γκολ του Μάριους Στεπίνσκι στο 73΄, στο «Σαν Πάολο». Οι «παρτενοπέι» διατηρήθηκαν στο -4 από τη Γιουβέντους κι ενώ θα φιλοξενηθούν από τους νταμπλούχους στο Τορίνο στις 22 Απριλίου.

Η Κροτόνε υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη που αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ με 1-0 επικράτησε και η Βερόνα της Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη (ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 11?).

Τα όνειρα της Ιντερ για παρουσία στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A είχε «γκρεμίσει» ο πρώην παίκτης της, Άντεμ Λιάιτς. Ο Σέρβος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με την Τορίνο να παίρνει τους 3 βαθμούς, μετά το 1-0, στο “Stadio Olimpico”.

Ο Λιάιτς επέλεξε μάλιστα να μην πανηγυρίσει το γκολ, ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button