Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Σέλτικ ο Μπουφόν…

Εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σέλτικ δηλώνει ο Τζίτζι Μπουφόν.

Μία τελευταία επίσκεψη στο «Celtic Park» επιθυμεί ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς έχει λατρέψει την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Έτσι θέλει η φετινή κλήρωση των ομίλων του Champions League να φέρει τη Σέλτικ ως αντίπαλο της Γιουβέντους.  Ο 39χρονος τερματοφύλακας έχει ξαναβρεθεί εκεί ως αντίπαλος το 2001 και το 2013 και δηλώνει εντυπωσιασμένος: «Παίζοντας στο Champions League έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς στα πιο συναρπαστικά γήπεδα της Ευρώπης και όταν είσαι μικρός αυτό το παίρνεις ως δεδομένο γιατί έχεις πολλές ευκαιρίες μπροστά σου. Όσο όμως μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θα ζήσεις ξανά. Θέλω να νιώσω τον ηλεκτρισμό του Celtic Park ξανά». 

Είναι γνωστό ότι η Σέλτικ έχει από τους πιο συναρπαστικούς οπαδούς και για αυτό και ο θρύλος της Γιουβέντους θέλει να αγωνιστεί ξανά εκεί σε μία σεζόν που μπορεί να είναι η τελευταία του στο Champions League.  Ο Ιταλός πορτιέρο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει ποτέ την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι η καριέρα μου θα είναι ατελής αν δεν τα καταφέρω. Έχω κερδίσει πολλά με τη Γιουβέντους αλλά και με την Ιταλία, ωστόσο παραμένει το όνειρό μου. Εάν κερδίσουμε το Champions Leauge θα παίξω άλλη μία σεζόν για να πάρω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button