Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Δύο φορές κάτω ο Joshua Greer jr : Ήττα – έκπληξη από Mike Plania! (vid)

H πρώτη έκπληξη στην πυγμαχία μετά την παύση λόγω covid-19 ήρθε εχθές στο MGM Grand του Λας Βέγκας.

Εκεί ο Mike Plania έριξε στο καναβάτσο δύο φορές τον Joshua Greer Jr κερδίζοντας τελικά το ματς με πλειοψηφική απόφαση 10-0.

Στο main event του ESPN τα σκορ των κριτών για τον νικητή ήταν 94-94, 96-92 και 97-91.

Ο Plania (24-1, 12 KΟs) έριξε για πρώτη φοράτον Greer (22-2-1, 12 KO) γρήγορα στον πρώτο γύρο προσγειωνοντας ένα αριστερό hook.

O Greer μετά από αυτό εμφανίστηκε διστακτικός για αρκετούς γύρους, πέφτοντας εκ νέου σχεδόν από το ίδιο χτύπημα στον έκτο γύρο.

Στους τελευταίους τρεις γύρους ο Greer πίεσε στην αναμέτρηση, αλλά αυτό απλά δεν ήταν αρκετό για να του δώσει το κάτι παραπάνω, με τον Plania άνετα να επιχειρεί να μένει μακριά από τις δύσκολες στιγμές.

Αυτό είναι ένα άσχημο πισωγύρισμα για την καριέρα του Greer πέφτοντας στα rankings και ματαιώνοντας έτσι σχέδια της ‘Top Rank’ για τον ίδιο μετά την πτώση από την νούμερο ένα θέση διεκδικητή της WBO ζώνης.

Ο 23χρονος Plania στην εξόχως απαιτητική bantamweight κατηγορία δεν φάνηκε σαν ένα παγκόσμιας κλάσης ταλέντο, εντούτοις έκανε την δουλειά και όντας σε τόσο νεαρή ηλικία μπορεί μελλοντικά να κάνει σημαντικά πράγματα.

Δείτε το ματς:

πηγή: Ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button