Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Άιντραχτ κέρδισε το… «πτώμα» της Σάλκε (VIDEO)

Οι «Αετοί» επικράτησαν με 2-1 της Σάλκε, που μετρά 14 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη
BUNDESLIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΣΑΛΚΕ: 2-1

Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Η Άιντραχτ κέρδισε το «πτώμα» της Σάλκε με 1-0 και την ξεπέρασε στη βαθμολογία αλλά δύσκολα θα προλάβει την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Στα 14 σερί ματς χωρίς νίκη έφτασε η Σάλκε, τέσσερις βαθμούς απέχει από τη Φράιμπουργκ η Άιντραχτ.

Στο 7ο λεπτό ο Καμπάκ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με κεφαλιά ενώ στο 15’ ο Ντα Κόστα από δεξιά έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Καμάντα πάτησε περιοχή από αριστερά, έκανε και την προσποίηση αλλά αστόχησε και στο 23’ ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Νίμπελ να πετάγεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Η Άιντραχτ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 28ο λεπτό ο Καμάντα έκανε τοπ γύρισμα από αριστερά, ο Σίλβα κοντρόλαρε στην περιοχή, απέφυγε κι έναν αντίπαλο και πλάσαρε σαν σε προπόνηση για το 1-0.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Άιντραχτ να πιέζει και να σκοράρει στο 50ο λεπτό. Ο Κόστιτς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Έιμπραχαμ με κεφαλιά στο 21ο δοκάρι έγραψε το 2-0.

Η Σάλκε αντέδρασε και στο 59’ ο Σεπφ εκτέλεσε από δεξιά ένα φάουλ και ο ΜακΚένι με κεφαλιά έγραψε το 2-1 και στο 68’ ο Ντα Κόστα έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Καμάντα έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά.

Στο 75ο λεπτό η Σάλκε έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία, καθώς αρχικά ο Τραπ νίκησε τον Ματοντό σε μοναδικό τετ α τετ και στη συνέχεια ο Γκρέγκοριτς σούταρε από το πέναλτι αλλά ο Έιμπραχαμ έσωσε στη γραμμή. Ωστόσο στο 77ο λεπτό οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μποζντογκάν με 2η κίτρινη και στο 79’ ο Σίλβα αστόχησε σε απίθανο τετ α τετ με τον Νίμπελ.

Στο 83ο λεπτό ο Ματοντό νικήθηκε και πάλι από τον Τραπ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Έιμπραχαμ, Χασέμπε, Εντικά, Ντα Κόστα (81’ Τσάντλερ), Ιλζάνκερ (69’ Χιντερέγκερ), Κορ (69’ Σο), Κόστιτς, Ρόντε (77’ Γκατσίνοβιτς), Καμάντα, Σίλβα (81’ Ντοστ)

ΣΑΛΚΕ: Νίμπελ, Κένι, Καμπάκ, Οτσίπκα, Μιράνδα (83’ Τιό), Μποζντογκάν, ΜακΚένι, Σεπφ, Μπέκερ (46’ Ματοντό), Μπουτζεγιάμπ (87’ Ραμάν), Κουτουτσού (57’ Γκρέγκοριτς)

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button