ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπιανκόνι: “Στην Λαμία μπορούμε να πετύχουμε πολλά”

Μια μίνι συνέντευξη σε αθλητική σελίδα στο Instagram παραχώρησε ο επιθετικός της ομάδας μας, Μιγκέλ Μπιανκόνι, μιλώντας για την καριέρα του, τη θέση που επέλεξε από μικρός να αγωνίζεται και τις εντυπώσεις του από την ομάδα της Λαμίας και την πρώτη του συμμετοχή στην Super League.

-Πότε και πού άρχισες να παίζεις ποδόσφαιρο?

– Άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία καθώς οι γονείς μου με έγραψαν σε μια σχολή στην Βραζιλία στα 6 μου. Παρόλα αυτά, το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν στα 15 με την Παλμέιρας.

– Πως είναι το να είσαι στράικερ?

– Μου αρέσει πολύ. Πιστεύω πως όλες οι θέσεις έχουν την σημασία τους σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, αλλά το αίσθημα του να σκοράρεις γκολ δεν συγκρίνεται.

– Πως νιώθεις στην Λαμία?

– Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα εδώ στην Λαμία και σε αυτό ευθύνεται η καλή ατμόσφαιρα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Μου αρέσει εδώ και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

– Ποια ήταν, κατά την γνώμη σου, η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου?

– Πιστεύω πως κάθε παιδί που αρχίζει την καριέρα του, έχει όνειρο να παίξει στην Εθνική ομάδα. Και τα κατάφερα. Αγωνίστηκα στην κ20 της χώρας μου, κάτι πολύ δύσκολο και νομίζω πως ήταν το πιο αξιοσημείωτο στην μέχρι τώρα πορεία μου

– Τι θα έλεγες σε ένα παιδί που αρχίζει τώρα το ποδόσφαιρο?

– Θα έλεγα πως το να γίνεις επαγγελματίας είναι δύσκολο, αλλά εάν τα καταφέρεις αξίζει. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τον Θεό στη ζωή σας.

Πηγή: lamiara. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button