ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Λαμιώτης γιατρός συνελήφθη για συνεργασία με τον “μαϊμου” ογκολόγο!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Λαμίας μετά την είδηση ότι συνελήφθη γιατρός από την Λαμία για συνεργασία με τον απατεώνα που το έπαιζε ογκολόγος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ ο λαμιώτης γιατρός κατηγορείται πως συνεργαζόταν με τον 47χρονο οι θεραπείες του οποίου οδήγησαν στο θάνατο 3 ανθρώπους, 2 παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 14 και 16 ετών και έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μπορεί πριν από 2 περίπου ώρες να γνωστοποιήθηκε από μέσο της Αθήνας ότι Λαμιώτης γιατρός βρίσκεται στο στόχαστρο και πως συνελήφθη για συνεργασία με τον 47χρονο απατεώνα “μαϊμου” ογκολόγο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει ως τώρα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr και τα όσα δηλώνει η δικηγόρος του Νάντια Β. Γώγουλου.

Η Νάντια Β. Γώγουλου για τις δυνατότητες άμεσης ρύθμισης των ...

Η δικηγορος Παρ’ Αρείω Πάγω, εκπρόσωπος του Λαμιώτη Ιατρού, Νάντια Β. Γώγουλου δηλώνει αποκλειστικά στο Lamianow.gr: “Καμία σύλληψη του εντολέα μου δεν έλαβε χώρα. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλες τις φήμες που έχουν λάβει χώρα. O εντολέας μου είναι κανονικά στο σπίτι του στην Λαμία. Δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί”.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button