Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ, έπιασε τα 100 η Σίτι!

Η Λίβερπουλ κέρδισε εύκολα με 4-0 την Μπράιτον και κλείδωσε την 4η θέση ενώ η πρωταθλήτρια Σίτι κέρδισε με 1-0 τη Σαουθάμπτον και έπιασε τους 100 βαθμούς!

PREMIER LEAGUE-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 0-1

Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Μια ονειρική σεζόν ολοκληρώθηκε για τη Σίτι με τον ιδανικό τρόπο. Οι «πολίτες» κέρδισαν με buzzerbeaterτη Σαουθάμπτον με 1-0  έφτασαν τους 100 βαθμούς κι έσπασαν και το ρεκόρ διαφοράς πόντων από τον 2ο.

Στο 7ο λεπτό ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του Στίβενς, ενώ στο 8’ μετά από κόρνερ ο Χουντ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Σίτι. Στο 22’ και στο 25’ οι προσπάθειες τρων Ντανίλο και Χουντ πέρασαν μόλις έξω, ενώ στο 43’ ο Ρομέου έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους «Αγίους».

Στο 49’ το σουτ του Ντε Μπρόινε πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 60’ το σουτ του Στέρλινγκ τράνταξε το δοκάρι του ΜακΚάρθι. Από το κόρνερ ο Στόουνς πήρε την κεφαλιά αλλά ο ΜακΚάρθι έσωσε και στο 62’ το σουτ του Ντε Μπρόινε πέρασε λίγο έξω. Στο 70’ ο Μπράβο είπε όχι σε κεφαλιά του Γουόρντ Πρόους, ενώ στο 78’ ο Τάντιτς απέφυγε και τον Μπράβο, έκανε το σουτ αλλά ο Φερναντίνιο έσωσε στη γραμμή. Και στο 90+3’ ο Ντε Μπρόινε έβγαλε μαγική μπαλιά, ο Ζέσους κατέβασε και με όμορφη λόμπα έκανε το 1-0.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γιοσίντα, Στίβενς, Χουντ, Σέντρικ, Χέιμπιεργκ, Ρομέου, Μπέρτραντ (81’ ΜακΚουίν), Τάντιτς, Ρέντμοντ (64’ Γουόρντ Πρόους), Όστιν (64’ Λονγκ)

ΣΙΤΙ: Μπράβο, Ντανίλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ντελφ (59’ Ζέσους), Φερναντίνιο, Γκιντογκάν (82’ Φοντέν), Ντε Μπρόινε, Σίλβα (78’ Ντίας), Σανέ, Στέρλινγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: 1-0

Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Συνεχίζοντας τη φετινή της… συνήθεια, η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 τη Γουότφορντ χωρίς να εντυπωσιάσει και τερμάτισε στη 2η θέση

Στο 16’ ο Μότα έβγαλε τη σέντρα και  ο Σάντσες έπιασε από κοντά το σουτ αλλά αστόχησε και στο 32’ ο Ρόχο από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ αλλά αστόχησε. Όμως στο 34’ ο Κάρικ βρήκε όμορφα τον Μάτα, εκείνος πέρασε τον Χολέμπας κι έκανε το γύρισμα και ο Ράσφορντ από οντά ε πλασέ έκανε το 1-0. Στο 44’ η Γουότφορντ άγγιξε το γκολ αλλά ο Ρομέρο πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε σουτ του Ριτσάρλισον.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ κακός και δεν υπήρξε ούτε μία καλή ευκαιρία.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Μπεϊγί, Ρόχο, Μπλιντ (77’ Αντέρ), Νταρμιάν, Κάρικ (85’ Πογκμπά), Μάτα, Γιανγκ (61’ Σο), ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ, Σάντσες

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Γκόμες, Γιανμαάτ, Κάτσκαρτ, Καμπασελέ (22’ Μαριάπα), Χολέμπας, Χιουζ, Ντουκουρέ, Περέιρα, Ριτσάρλισον, Γκρέι (73’ Τσαλομπά), Ντεουλοφέου (63’ Ντίνεϊ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ: 3-0

Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε η Τσέλσι από τη Νιούκαστλ με 3-0 κι έτσι κι αλλιώς θα αγωνίζεται στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Στο 10ο λεπτό ο Κουρτουά έδιωξε δύσκολα το σουτ του Γκέιλ και στο 12’ ο Βέλγος σταμάτησε και το σουτ του Ντιαμέ. Η Νιούκαστλ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ρίτσι στο 21’ και  στο 23’ το σουτ του Ντιαμέ πέρασε λίγο άουτ για α έρθει το 1-0 στο 23’ με τον Γκέιλ να σκοράρει από κοντά μετά από επέμβαση του Κουρτουά σε πλασέ του Μέρφι. Σχεδόν με τη σέντρα οι «καρακάξες» απείλησαν ξανά με τον Σέλβεϊ, ενώ στο 45+2’ το σουτ του Πέρεθ πέρασε λίγο έξω.

Στο 54’ ο Ζιρού έβαλε από κοντά την προβολή αλλά ο Ντουμπράβκα έσωσε, αλλά στο 59’ ο Μπακαγιόκο έδιωξε πάνω στον Σέλβεϊ, εκείνος βρήκε τον Πέρεθ και ο Ισπανός από κοντά έκανε το 0-2. Στο 63’ ο Ντουμπράβκα είπε όχι σε σουτ του Μπάρκλεϊ και στο 63’ ο Πέρεθ ξανά έκανε το 0-3 με κοντινή προβολή. Στο 71’ το πλασέ του Ζιρού έφυγε λίγο έξω.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λάσκελς, Λεζέν, Ντάμετ, Ντιαμέ (88’ Αϊνταρά), Σέλβεϊ, Ρίτσι (73’ Χέιντεν), Πέρεθ, Μέρφι, Γκέιλ (49’ Χοσελού)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Έμερσον, Καντέ, Μπακαγιόκο, Μόουζες, Μπάρκλεϊ (76’ Μοράτα), Αζάρ, Ζιρού (77’ Γουίλιαν)

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ: 1-2

Γήπεδο: Λίμπερτι

Μαζί της στην Τσάμπιονσιπ πήρε τη Σουόνσι η Στόουκ καθώς την κέρδισε με 2-1.

Στο 11΄τοσουτ του Σακιρί πέρασε λίγο έξω ενώ στο 14’ η Σουόνσι άνοιξε το σκορ. Ο Αγιού σήκωσε για τον Κινγκ που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο η Στόουκ δεν το έβαλε κάτω, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και στο 31’ ο Ντιαγέ με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 41’ ο Σόρενσον σέντραρε από αριστερά και ο Κράουτς με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Η Στόουκ κέρδισε και πέναλτι στο 50ο λεπτό αλλά ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από εκτέλεση του Σακιρί, ενώ στο 60’ ο κίπερ των «κύκνων» είπε όχι και σε σουτ του Πίτερς από μακριά. Στο 66’ η κεφαλιά του Αντρέ Αγιού κατέληξε πάνω στον Μπάτλαντ και στο 71’ ο κίπερ της Στόουκ είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 73ο λεπτό ο Αγιού έχασε μία από τις ευκαιρίες της χρονιάς σε κενό τέρμα και στο επόμενο λεπτό ο Μπάτλαντ είπε όχι με τα πόδια σε σουτ του Άμπραχαμ. Στο 80’ ακυρώθηκε γκολ του Σακιρί και στο 83’ ο Μπάτλαντ είπε όχι σε σουτ του Κλούκας.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Φαν ντερ Χουρν, Μόουσον, Ράνχελ, Όλσον, Ντάιερ (68’ Κλούκας), Ράουτλετζ (57’ Άμπραχαμ), Κινγκ (57’ Μπρίτον), Κάρολ Α.Αγιού, Τζ.Αγιού

ΣΤΟΟΥΚ: Μπάτλαντ, Μπάουερ, Πίτερς, Σόουκρος, Ζουμά, Άλεν (8’ Φλέτσερ), Ντιαγέ, Σόρενσον (76’ Άιρλαντ), Σακιρί, Κράουτς, Ντιούφ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button