ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες

Την πρώτη απώλεια μετά 9 διαδοχικές επιτυχίες γνώρισε η στήλη μας, αφού διαψευστήκαμε στην επιλογή της ισοπαλίας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με τη Γαλλία. Ο στόπερ Βαράν σκόραρε στο 41 ο λεπτό και μας «χάλασε» το σημείο.

Πάμε στα σημερινά προημιτελικά, με την επιλογή μας να έρχεται από την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αγγλία,εκεί όπου δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα ο ρυθμός της αναμέτρησης.

Η Σουηδία φημίζεται άλλωστε για την αμυντική λειτουργία της ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι το οποίο έδειξε έμπρακτα και στο ματς με την Ελβετία στους «16», εκεί όπου επικράτησε με 1-0 και ζήτημα είναι αν η αντίπαλός της έκανε 2-3 φάσεις όλες κι όλες στο ματς. Αλλωστε το γεγονός ότι έχει φτάσει ως εδώ έχοντας δεχθεί μόλις 2 τέρματα και αυτά από τη Γερμανία, λέει πολλά.

Παρόλα αυτά δεν είναι τελείως αλάνθαστη η άμυνά της, απλά δεν είχε πέσει πάνω σε ποιοτικές επιθέσεις, πέραν της μία φοράς κόντρα στα «πάντσερ». Και επιθετικά έχει τον τρόπο να σκοράρει, έστω μία φορά.

Η Αγγλία θα βασιστεί και πάλι στην εκτελεστική δεινότητα του φορ Χάρι Κέιν και είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Θες από κάποιο στημένο;

Θες από από την μεσοεπιθετική γραμμή της η οποία έχει τον τρόπο να σκοράρει ακόμα και με μακρινά σουτ ή κάποια ατομική ενέργεια;

Με ενεργητικό 9 τερμάτων σε 4 ματς μάλλον είναι λογικό να θεωρούμε ότι οι Αγγλοι θα σκοράρουν στο ματς. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

Δείτε εδώ περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button