ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την γκολάρα του Μπλάζιτς… στις συνεχόμενες ήττες!(pics+vids)

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο πλησιάζει και το LamiaSports σας θυμίζει τις προηγούμενες «μάχες» των δύο ομάδων.

Πόσες νίκες μετρά ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Πανιώνιο και πόσες φορές έχει καταφέρει η ομάδα της Νέας Σμύρνης να πάρει το τρίποντο κόντρα στους «κυανόλευκους». Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις;

Το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης, ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 22/6 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας!

Οι δύο ομάδες, έχουν συναντηθεί από το 2017 όπου η Λαμία ανέβηκε στα υψυλότερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, 8 φορές!

Σε αυτές τις 8 φορές, μόλις 1 έχει βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες. Τώρα, η ομάδα της Αθήνας έχει καταφέρει να κερδίσει 4 παιχνίδια, ενώ αντιθέτως ο ΠΑΣ τα άλλα 3!

Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, πρώτος σκόρερ είναι ο Γιώργος Μασούρας με 3 γκολ, όμως πλέον ο Έλληνας επιθετικός δεν αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Όσο αφορά τη Λαμία, με 2 γκολ ο Τάσος Καραμάνος είναι πρώτος στη λίστα.

Επίσης δύο γκολ έχουν πετύχει ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Λάζαρος Λάμπρου…

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τους αγώνες και να θυμηθούμε τα γκολ και τις φάσεις:

Η πρώτη νίκη του ΠΑΣ Λαμία

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

SuperLeague 2017-2018

  • ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-0

Πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και ένα γκολ του Μάρκο Μπλάζιτς στο 78΄έκρινε την αναμέτρηση. Μάλλον, για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένα, η γκολάρα του Σέρβου μέσου έδωσε μία τεράστια νίκη στους «κυανόλευκους».

Το παιχνίδι, δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει πέραν της κόκκινης κάρτας που είδε ο Γκιοατά!

 

Οι συνεχόμενες ήττες…

  • Τετάρτη 24 Ιανουαρίου (Κύπελλο Ελλάδος) Πανιώνιος ΠΑΣ Λαμία 1-0
  • Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου (Κύπελλο Ελλάδος) ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-4
  • Σάββατο 10 Φεβρουαρίου (SuperLeague 1) ΠανιώνιοςΠΑΣ Λαμία 1-0
  • Δευτέρα 26 Νοεμβρίου (SuperLeague 1) ΠανιώνιοςΠΑΣ Λαμία 1-0

Μετά την πρώτη νίκη του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου, ήρθαν οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα της Λαμίας!

Δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο Ελλάδος! Τα γκολ στις αναμετρήσεις αυτές τα σημείωσαν οι Μασούρας (3), Ντουρμισάι (2) και Λάμπρου (2). Για τη Λαμία, και στο 1-4 του Κυπέλλου είχε σκοράρει ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Πάμε να θυμηθούμε τα γκολ και τις φάσεις των αγώνων:

Τα τρία θετικά αποτελέσματα…

Σάββατο 30 Μαρτίου – SuperLeague 1

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-0

Ένας ακόμη αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κρίνεται στο ένα γκολ! Μόνο που αυτή τη φορά, νικητής ήταν η Λαμία και μάλιστα με γκολ ενός πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου!

Ο Τάσος Καραμάνος, μόλις στο 6΄έκανε το 1-0 με σουτ έπειτα από σέντρα του Ντένις Επστάιν και έδωσε τη νίκη στην ομάδα Μάκη Χάβου…

Εκτός από το γκολ της νίκης του Καραμάνου, από εκείνο το ματς θυμόμαστε και την εκτέλεση πέναλτι του Ντουρμισάι!

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Λαμίας, ως δανεικός στη Β΄Εθνική από τον Πανιώνιο, ανέλαβε στο 41΄την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Όμως, ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακας της SuperLeague 1 εκείνη τη σεζόν, του είπε ένα μεγάλο «όχι» κρατώντας το 1-0!

Θυμηθείτε τα γκολ και τις φάσεις:

 

 

Το ματς της ισοπαλίας…

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 – SuperLeague 1

ΠΑΣ ΛαμίαΠανιώνιος 1-1

Πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2019. Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε στο 70΄να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντάνι Μπεχαράνο να χρίζεται σκόρερ!

Όλα έδειχναν πως η νίκη και οι τρεις βαθμοί ήταν στο χέρι της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου… όμως ο Μπατσάνα Αραμπούλι είχε άλλη άποψη!

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Λαμίας και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 1-1.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

 

H τελευταία συνάντηση…

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 – SuperLeague 1

ΠανιώνιοςΠΑΣ Λαμία 0-1

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τη Λαμία να φεύγει χαμογελαστή και τον Πανιώνιο να «βυθίζεται» στη βαθμολογία!

Ο Τάσος Καραμάνος, στο 11΄και έπειτα από ασίστ του Ταϊρόν, «πλήγωσε» ξανά την πρώην ομάδα του και έδωσε ένα τεράστιο τρίποντο στη Λαμία!

Εκείνη η αναμέτρηση, μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ΠΑΣ, καθώς κατάφερε να φύγει με τη νίκη ενώ από το 27΄έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο! Ο Ντάνι Μπεχαράνο είχε δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για μαρκάρισμα εκτός φάσης σε αντίπαλο! Παρόλο αυτά, η νίκη ήρθε… έστω και δύσκολα!

Πάμε να δούμε τις φάσεις και το γκολ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button