ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα λάθη και ο Τσιλούλης «τελείωσαν» τη Λαμία / Τραγικός ο διαιτητής Παπαδόπουλος!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Λαμίας!

Ήττα μέσα στο ΔΑΚ και με κακό ποδόσφαιρο για τον ΠΑΣ Λαμία… Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο πρώην παίκτης των «κυανόλευκων», Σωτήρης Τσιλούλης. Τραγικά τα λάθη και του Μακεδόνα διαιτητή Παπαδόπουλου!

Την ήττα με 0-1 σκορ γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1 από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μάντζιου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άφαντη εντός αγωνιστικού χώρου, με πολλά λάθη στο κέντρο…

Ένα τέτοιο έγινε και στο 27΄όταν Νιάσε και Αντέτζο έκαναν λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Τσιλούλη να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.

Οι αλλαγές του δευτέρου ημίχρονου ξύπνησαν κάπως το ΠΑΣ, όχι όμως τόσο όσο να καταφέρει να βάλει κάποιο γκολ..

Ανεξάρτητητα από την εμφάνιση της Λαμίας, η οποία ήταν χάλια, αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν και ο διαιτητής Παπαδόπουλος, ο οποίος με τις αποφάσεις κατάφερε να χαλάσει ένα παιχνίδι!

Το ματς:

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Επασί στο τέρμα, μία σημαντική αλλαγή καθώς στα δύο πρώτα ματς των play out αγωνιζόταν ως βασικός ο Κάχριμαν ενώ στην κανονική περίοδο ο Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που είχε τη θέση του βασικού.

Σημαντική αλλαγή ήταν και αυτή την κορυφή της επίθεσης, με το Μπιανκόνι να παίρνει θέση ενώ ο Σάσι έκατσε στον πάγκο μετά το 90λεπτο στο Περιστέρι, που πήρε την ευκαιρία του!

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκε ο Πανιώνιος, ο οποιος κυρίως από τα αριστερά με τον Σαραμαντά και τον Τσιλούλη, προσπαθούσε να επιτεθεί και να απειλήσει!

Πρώτη καλή ευκαιρία, στο 8΄όταν ο Οικονομίδης είδε πολύ ωραία την κίνηση του Τσιλούλη πίσω από την πλάτη του Αντέτζο, με τον Έλληνα επιθετικό να βγαίνει πλάγια και σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Επασί, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γαλλοκαμερουνέζου γκολκίπερ!

Πολλές διακοπές από το 11΄ έως το 17΄με αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός του αγώνα…

Καταπληκτική πάσα του Λυμπεράκη στο 18΄, η οποία βρήκε τον Μαξίμοβιτς ολομόναχο στην κορυφή της μεγάλης περιοχής και ολομόναχο. Ο Σέρβος πήγε να σουτάρει, τελικά ντρίμπλαρε για να έρθει ο Βύντρα και να του «πάρει την ταυτότητα» με τάκλιν!

Τραγικά λάθη και 0-1….

Λίγο πριν φτάσουμε στο 30΄του αγώνα, ο Πανιώνιος σε μία ανύποπτη φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ!

Μετά από δύο παιδικά λάθη του Νιάσε και του Αντέτζο, ο Μαξίμοβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ και πλάγια τον Τσιλούλη, ο οποίος αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1!

Τραγικά τα λάθη της Λαμίας και αυτό έχει συνέπεια να δώσει τεράστια ευκαιρία και το γκολ στον φιλοξενούμενο Πανιώνιο.

Η απάντηση της γηπεδούχου ομάδας ήταν μία εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον και η κεφαλιά του Μπεχαράνο, η οποία αν και ήταν από πλεονεκτική θέση… κατέληξε ψηλά άουτ!

Αντί η Λαμία να ξυπνήσει και να πιέσει για την ισοφάριση… συνέχισε τα λάθη με αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πιέσει κι΄άλλο.

Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανιώνιο, με τον καλύτερό του παίκτη στο χορτάρι, τον Σωτήρη Τσιλούλη να περνάει εκτός με πρόβλημα στον προσαγωγό!

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε, τα λάθη στο κέντρο του ΠΑΣ συνεχίστηκαν και ο Μάντζιος λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου, έβγαλε από το παιχνίδι τον Νιάσε και πέρασε στο ματς τον Σάσι.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Στην επανάληψη, η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να πιέσει για να ισοφαρίσει το σκορ! Αλλαγές δεν είχαμε, αλλά είχαμε αλλαγή προσώπων εντός της ενδεκάδας. Ο Σάσι πέρασε αριστερά στην επίθεση, ο Ρόμανιτς πήγε δεξιά με τον Βιγιάλμπα και τον Καραμάνο να παίζουν ως 8αρια!

Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή τη φορά για τον ΠΑΣ Λαμία! Στο 49΄ο Βιγιάλμπα πήρε τη μπάλα, πέρασε τον Μαξίμοβιτς δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Βιγιάλμπα είδε την κίνηση του Μπιανκόνι στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, πέρασε την κάθετη αλλά ήταν πιο γρήγορη απ΄όσο περίμενε ο Βραζιλιάνος φορ και η κατάληξη ήταν να φτάσει στα χέρια του Κότνικ.

Επίμαχη φάση στο 58΄όταν ο Μπιανκόνι συνεργάστηκε ωραία με τον Σάσι, ο δεύτερος πάτησε περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ντομίνγκες και αρχικά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και το πέναλτι!

Έπειτα από παρέμβαση του VAR όμως, η απόφαση άλλαξε και δόθηκε κόρνερ στον ΠΑΣ, το οποίο πέρασε και ανεκμετάλλευτο.

Σουτ του Βιγιάλμπα στο 68΄έπειτα από πάσα του Καραμάνου η μπάλα και πάλι άουτ. Τεράστιο το πρόβλημα του ΠΑΣ Λαμία στην τελική πάσα και γενικότερα στην τελική. Η μπάλα δύσκολα έφτανε με ευκολία στους επιθετικούς και όταν έφτανε, ή ήταν ήδη αργά ή ήταν μακριά από την περιοχή του Κότνικ.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε στο 74΄όταν ο Γρίβας, πέρασε την πάσα στην περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε απ΄όλους έφτασε στον Οικονομίδη ο οποίος πλάσαρε άουτ!

Σουτάρα του Μπεχαράνο στο 84΄έπειτα από πάσα του Βασιλόγιαννη, ο Κότνικ πετάγεται και σώζει εντυπωσιακά την ομάδα του, κρατώντας το 0-1. Οι αλλαγές που έκανε ο Μάντζιος από το 75΄και έπειτα φάνηκαν να «ξυπνάνε» την ομάδα της Λαμίας, πού έψαχνε συνέχεια το γκολ!

Λίγο πριν τα 90 λεπτά, ο Βασιλόγιαννης ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο είδε την δεύτερη κίτρινη του τραγικού διαιτητή Παπαδόπουλου και αποχώρησε από το παιχνίδι!

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία να δίνει οξυγόνο στον τελευταίο Πανιώνιο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Επασί, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Νιάσε, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Μπιανκόνι

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Σάλιακας, Σάσσι, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Καραγιάννης, Τσούκαλος

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίγνκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς,

Αναπληρωματικοί: Νίκας, Παπαγεωργίου, Δούμτσιος, Μιλόγεβιτς, Ευαγγέλου, Σίντι Άλι, Άρτε, Ρέτσος, Γρίβας

Διαβάστε επίσης

Back to top button