ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μόνο οι ανακοινώσεις για το τέλος του Μάντζιου από τον ΠΑΣ Λαμία…

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο για την διαδικασία των Play Out στο ΔΑΚ το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamianow.gr ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου φέρεται να αποφασισε λίγο πριν τις 00.00 το βράδυ της Δευτέρας και μετά απο συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μέλη της διοίκησης το φινάλε της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τον 50χρονο τεχνικό δεν φαίνεται να έπεισαν την διοίκηση που κατέληξε στην απόφαση της απομάκρυνσης του.

Η άκρως απογοητευτική εικόνα του συλλόγου (που ξεσήκωσε και θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στα social media), σε ένα παιχνίδι όπου θα κλείδωνε οριστικά η παραμονή -αν και η ομάδα δεν φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει θέμα σωτηρίας- θορύβησε τον μεγαλομέτοχο ο οποίος εδωσε -κατα τις ίδιες πληροφορίες- εντολή στους αμέσους συνεργάτες του να ειδοποιήσουν τον πρώην οπως όλα δείχνουν προπονητή της ομάδας να αποχωρήσει…

Απομένει πλέον η επισημοποίηση της λήξης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές (εκτός συγκλονιστικοτατου απροόπτου).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα θα πορευτεί μέχρι το φιναλε της σεζόν στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια με τον Λάκη Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button