ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: “Άλλοι θα έπρεπε να το κάνουν αλλά ζητάω εγώ συγγνώμη από τον κόσμο…”

Φανερά ενοχλημένος από την χθεσινή παρουσία του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο εντός έδρας είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Φανερά ενοχλημένος από την χθεσινή παρουσία του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο εντός έδρας είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τον έκανε έξω φρενών μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους “κυανέρυθρους”. Ο ίδιος έντονα προβληματισμένος για το… πλαίσιο της συγκεκριμένης συνάντησης τα είπε έξω από τα δόντια σε προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ζητώντας ευθύνες για τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα όπως αναφέραμε στο μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ ο κ. Παπαϊωάννου δεν πείσθηκε από τις εξηγήσεις του Άκη Μάντζιου και όπως καταγραφόταν στο βραδινό ρεπορτάζ αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία τους. Μπορεί ακόμη να μην έχει επισημοποιηθεί το φινάλε – κάτι το οποίο είναι πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες- να σημειώσουμε ωστόσο ότι κάποιοι από το περιβάλλον του κ. Παπαϊώαννου προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Βέβαια το 2ο σενάριο δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες μιας και όσα είδε και αφουγκράστηκε στο “πλαίσιο” της συγκεκριμένης συνάντησης ο μεγαλομέτοχος δεν έχουν… λάβει τις πειστικές απαντήσεις που ο ίδιος θα ήθελε. Τόσο από τον προπονητή όσο και από κάποιους συγκεκριμένους παίκτες…΄

Το Lamianow.gr επικοινώνησε το πρωί της Τρίτης με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου και αυτό το οποίο αρκέστηκε να σημειώσει δηλώνοντας μας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να πει περισσότερα την δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί μπορεί να κάνει κακό στην ομάδα: “…κάποιοι θα έπρεπε να έχουν βγει ήδη να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό που είδαμε χθες. Δεν το έκαναν. Ζητάω λοιπόν εγώ συγγνώμη από τον κόσμο ενώ θα έπρεπε να το κάνουν άλλοι…”.

Όπως αντιλαμβάνεστε η συγκεκριμένη δήλωση δείχνει την αμετακίνητη -τουλάχιστον για την ώρα- θέση του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Λαμία στα όσα συνέβησαν χθες, διατυμπανίζοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν θα αφήσει κανέναν να δημιουργεί σκιές γύρω από την ομάδα.

Περισσότερα από το παρασκήνιο της αναμέτρησης του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο και όχι μόνο στην βραδινή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ Λαμία στις 20.00 (Δείτε και ακούστε την εκπομπή μέσω www.lamianow.gr, www.lamiasports.com, www.lamiara.gr, www.radiolamia.gr/live, facebook.com/lamianow).

Διαβάστε επίσης

Back to top button