Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκολάρα από Βασιλαντωνόπουλο στην Πολωνία! (Vid)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο άλλοτε δεξιός μπακ-χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που αγωνίζονται ως δανεικοί από την ΑΕΚ στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, σκόραραν, κέρδισαν πέναλτι και αποβολή και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους με 1-3 κόντρα στην Βίτετζ Λοτζ, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο πρωταγωνιστές, η Γκόρνικ Ζάμπρζε πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Λοτζ, το βράδυ της Τρίτης (23/6).

Οι δύο Έλληνες άσοι – που ανήκουν στην ΑΕΚ- είχαν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία των φιλοξενούμενων, αφού ο μεν Βασιλαντωνόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου (44΄), ο δε Γιακουμάκης κέρδισε πέναλτι στο 58΄ (γκολ ο Ανγκούλο στο 59΄) και στο 62΄ πέτυχε ο ίδιος το 0-3.

Κάπως έτσι, η μείωση του σκορ από τον… Βασιλαντωνόπουλο, που σκόραρε και στις δύο εστίες αφού δεν μπόρεσε να διώξει την κεφαλιά του Σομποτσίνσκι στο 85.΄ αποδείχθηκε άνευ σημασίας, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης κέρδισε και την αποβολή του Νταμπρόφσκι, για δυνατό φάουλ εναντίον του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button