Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυσκολεύτηκε… αλλά πήρε τη νίκη η Σάλκε!(vid)

Το αριστούργημα του Αρίτ της έδωσε τη νίκη με 2-1 επί της Μάιντζ.

Το αριστούργημα του Αρίτ της έδωσε τη νίκη με 2-1 επί της Μάιντζ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ – 5η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΜΑΪΝΤΖ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟVeltins Arena

Η Σάλκε με ένα τρομερό γκολ του Αρίτ στο 89′ πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Μάιντζ.  Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 20στό λεπτό με τον Κούντε να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Στο 36′ όμως ο Αρίτ συνέκλινε και έβγαλε κάθετη για τον Σερντάρ ο οποίος εκτέλεσε με τη μία και έκανε το 1-0. Ο Μπουργκστάλερ στο 40′ με εντυπωσιακό γυριστό έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη η Σάλκε μπήκε καλά και στο 63′ απείλησε με κεφαλιά του Μπουργκστάλερ. Η Μάιντζ απάντησε στο 71′ όταν ο Φερνάντες πήρε την μπάλα σε πολύ καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ονουσίβο γύρισε μέσα στην περιοχή και με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 78′ ο Τσέτνερ έδιωξε το σουτ του Ουτ ενώ στο 86′ ένα ωραίο σουτ του Αρίτ δεν βρήκε στόχο. Tρία λεπτά μετά όμως σημάδεψε σωστά και με ένα τρομερό πλασέ με εξωτερικό φάλτσο πέτυχε το 2-1.

ΣΑΛΚΕ: Νίμπελ, Κένι, Σταμπουλί, Σανέ, Οτζίπκα, Σερντάρ (60’Ούτ), Μασκαρέλ, Καλιτζιούρι, Αρίτ, ΜακΚένι (76’Νάστασιτς), Μπουργκστάλερ (81’Κουτουτσού).

ΜΑΪΝΤΖ: Τσέτνερ, Μπροσίνσκι, Νιακατέ, Σαντ Ζούστε, Ααρόν, Κούντε (58’Μπακού), Φερνάντες, Λάτζα (58’Μαξίμ), Μπέτιους, Σαλάι (71’Ονουσίβο), Κουαΐσον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button