ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Γιώργος Πετράκης ο “εκλεκτός” του ΠΑΣ Λαμία!

Έχουμε νέα για τον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία... και είναι φρέσκα!

Νέα εποχή στον ΠΑΣ Λαμία, με νεανική ματιά!

Ο Γιώργος Πετράκης, ο γιος του Γιάννη Πετράκη του άλλοτε προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι ο νέος κοουτς του ΠΑΣ Λαμία!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να διέρρευσαν ονόματα… προπονητών που θα απασχολούσαν την Λαμία στην μετά… Μάντζιου εποχή ωστόσο ο ΠΑΣ είναι αποφασισμένος να αλλάξει ρότα στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο -στην εποχή του κορωνοϊου- επενδύοντας σε ένα νέο, ικανό και με περγαμηνές προπονητή για την επόμενη μέρα.  Με την υπόθεση Μάντζιου να είναι τελειωμένη, τα αντανακλαστικά της διοίκησης ήταν άμεσα (μιας και το θέμα Παπανικολάου για υπηρεσιακός αν και έπεσε στο τραπέζι, δεν προχώρησε).

 Άκης Μάντζιος όπως γράψαμε από τα ξημερώματα της Τρίτης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και απλά μένουν τα τυπικά για τη λήξη της συνεργασίας.

Μπορεί λοιπόν να ακούστηκαν -όπως και άλλοτε- οι περιπτώσεις των Τσιώλη, Μαντζουράκη και Παράσχου κ.α ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamianow.gr o εκλεκτός του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την θέση του πάγκου είναι  νεαρός και ιδιαίτερα ελπιδοφόροςΕίναι ο Γιώργος Πετράκης. Πρόκειται για τον γιο του έμπειρου προπονητή Γιάννη Πετράκη, ο οποίος του μεταλαμπάδευσε την γνώση και την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Παρά το νεαρό της ηλικίας (32 ετών) ο Γιώργος έχει αφήσει σοβαρά δείγματα γραφής για το μέλλον και άπαντες στην Λαμία ελπίζουν να δικαιώσει τις προσδοκίες. Στην ποδοσφαιρική πιάτσα μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο γιος θα ξεπεράσει τον… δάσκαλο (πατέρα).

Πρόκειται για μια επιλογή που κατά πολλούς εμπεριέχει ρίσκο ωστόσο ο ίδιος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πέρασε από “κόσκινο” το νεαρό τεχνικό πριν τον καλέσει στην Λαμία και είναι διατεθειμένος να πάρει αυτό το ρίσκο, έχοντας σχηματίσει την καλύτερη δυνατή γνώμη. Μάλιστα  η πίστη του μεγαλομετόχου στο νεαρό τεχνικό είναι τόσο μεγάλη που αναμένεται να βάλει πλάτη από την πρώτη στιγμή αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό με το Βόλο.

Το Who is Who

Η προπονητική καριέρα του 32χρονου προπονητή ξεκίνησε αρκετά νωρίς καθώς το 2013 σταμάτησε το ποδόσφαιρο όντας παίκτης του Ηρόδοτου και ανέλαβε τον ΑΟ Τυμπακίου.

Δυο χρόνια αργότερα αποχώρησε για να αναλάβει τον Ηρόδοτο ενώ το 2017 έκατσε στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών.

Το μεγάλο μπάμ στην καριέρα του ο Πετράκης το έκανε με την ΠΑΕ Χανιά.

Σε 48 μάτς με τους Χανιώτες στην Football League είχε συνολικά 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες, με 89 γκόλ ενεργητικό και 49 παθητικό!

Αγαπημένο σύστημα του Πετράκη είναι το κλασικό 4-4-2 ενώ έχει χρησιμοποιήσει και το 5-4-1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button