ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτό θα είναι το τεχνικό τιμ του Πετράκη!

Δείτε ποιοι θα βρίσκονται αρχικά δίπλα στον νέο προπονητή του ΠΑΣ Λαμία.

Η Λαμία ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή ο οποίος όπως από χθες σας ενημερώσαμε είναι ο Γιώργος Πετράκης.

Το διαζυγιο της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο φέρνει αλλαγές και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο αφού εκτός του έμπειρου προπονητή παρελθόν αποτελούν και οι Γιώργος Χωριανόπουλος, Γιάννης Πλαβούκος και Λουκάς Λούλος.

Ως εκ τούτου σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στο πλάι του ο Γιώργος Πετράκης θα έχει τον Γιώργο Αδάμ ως γυμναστή ο οποίος παραμένει στην ομάδα, βοηθό του τον Λάκη Παπανικολάου ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων αναμένεται να πάρει ένας παλιός γνώριμος μας, ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Ο Λάκης Παπανικολάου είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Λαμίας αφού εκτός της θητείας του κατά το παρελθόν σε διάφορα πόστα της, είναι και υπεύθυνος των ακαδημιών συνεπώς το όνομά του δεν χρήζει συστάσεων. Ο Γιώργος Αδάμ παραμένει στην ομάδα και στην ουσία το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στο τιμ είναι ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Ο Γιάννης Ζαλαώρας, o οποίος επιστρέφει στην Λαμία έπειτα από τη σεζόν 2015-2016, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA GOALKEEPING B’& UEFA Β’ και έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού.

Πηγή: Lamiara. Gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button