Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανίκητη Μαλεσίνα – Πρωταθλήτρια της Α΄Φθιώτιδας για το 2023-2024!

Ισόπαλο το ντέρμπι με τη Δάφνη Λιβανατών και κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας η Α.Ε Μαλεσίνας μετά από τη σεζόν 2014-2015.

Ισόπαλο το ντέρμπι με τη Δάφνη Λιβανατών και κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας η Α.Ε Μαλεσίνας μετά από τη σεζόν 2014-2015.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Α.Ε Μαλεσίνας πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Δάφνη Λιβανατών και παράλληλα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας, έχοντας πλέον φτάσει στους 68 βαθμούς.

Τρελά πανηγύρια στο γήπεδο της Α.Ε.Μ με τον κόσμο να κάνει πραγματικό χαμό για την επιτυχία της ομάδας τους. Αυτό είναι το 8ο πρωτάθλημα της Μαλεσίνας στην ιστορία της στην Α΄Κατηγορία ενώ το πρώτο της μετά από τη σεζόν 2014-2015 όπου είχε ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια με 96 βαθμούς έχοντας 31 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 34 παιχνίδια.

Το ματς:

Στο 25′ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ σε παρα πολυ καλη θέση, η μπάλα κοντραρε στο τοίχος και πέρασε κόρνερ. Στη φάση του φάουλ που κέρδισε ο Νικολόπουλος, οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στο τράβηγμα του Νουράι, όμως ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου έδειξε πως το φάουλ έγινε εκτός της περιοχής.

Στο 33′ σέντρα του Γ. Μακρόπουλου από τα δεξιά, ο Τόλιας έκανε τη δυνατή κεφαλιά αλλά ο Τουρκοχωρίτης μπλόκαρε.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Στο 45′ ο Πατσαρούχας έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 52′ ο Νικολόπουλος σουτάρει εκτός της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο δοκάρι του Γιοβά, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα φτάνει και πάλι στην περιοχή μετά από σέντρα του Καράι, ο Πατσαρούχας σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 57′ σουτ του Καράι η μπάλα εκτός.

Στο 63′ σουτ Σταματακη από καλή θέση, ο Γιοβάς έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε.

Στο 65′ απίστευτη κάθετη πάσα του Β. Μακρόπουλου ο Χρ. Βαρυπάτης έγινε αποδέκτης της μπάλας όμως με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τουρκοχωρίτη.

Στο 68′ αλλαγή για τη Μαλεσίνα, εκτός ο Καράι στη θέση του ο Νίκος Ζυγογιάννης.

Στο 73′ ο Ντζιος πάτησε περιοχή ο Λελουδας έπεσε για τάκλιν, ο επιθετικός της Δάφνης έπεσε στο χορτάρι ζητώντας πέναλτι όμως ο διαιτητής όχι απλά δεν έδωσε την παράβαση αλλά έδειξε θέατρο και κίτρινη κάρτα.

Το ματς έληξε στο 0-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button