ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Βόμβες” Παπαϊωάννου στο Lamianow.gr στα λεγόμενα Κούγια για το Λαμία-Πανιώνιος!

"Βόμβες" από τόν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία...

“Aν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί με ότι προβλέπει ο νόμος και εγώ αν αποδειχτεί ότι φταίω να πάω μέχρι και φυλακή”, δηλώνει με εμφατικό τρόπο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να δημιουργήσει την παραμικρή σκιά γύρω από τον σύλλογο.

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η επίσημη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια αναφορικά με το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο. Ως γνωστόν μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Άκης Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν και την θέση του ανέλαβε ο Γιώργος Πετράκης.

Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Κούγιας σε επίσημη δήλωση του ζητάει την παρέμβαση Εισαγγελέα και ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί το παιχνίδι Λαμία – Πανιώνιος μετά από δηλώσεις του Π. Παπαϊωάννου που όπως σημειώνει ο κ Κούγιας: “…για το στημένο από τον Μάντζιο παιχνίδι Λαμίας – Πανιωνίου, όπως το περιέγραψε στις σημερινές δηλώσεις του ο τίμιος και ευαίσθητος σε τέτοια θέματα ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου”.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ φέρνει νέες εξελίξεις και το Lamianow.gr αναζήτησε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Λαμία προκειμένου να τοποθετηθεί επ’ αυτών..

Συγκεκριμένα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μας τόνισε χαρακτηριστικά:

Aν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί με ότι προβλέπει ο νόμος και εγώ αν αποδειχτεί ότι φταίω να πάω μέχρι και φυλακή”, δηλώνει με εμφατικό τρόπο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να δημιουργήσει την παραμικρή σκιά γύρω από τον σύλλογο.

Σε ερώτηση μας για το τι τον ανάγκασε να προχωρήσει σε άμεσες κινήσεις αντικατάστασης του προπονητή συμπλήρωσε με νόημα:

“Καταρχήν να σημειώσω ότι εγώ ποτέ, μα ποτέ δεν έχω ανακατευτεί στο αγωνιστικό. Δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν προπονητή για το ποιο θα βάλει ή όχι. Ποτέ όμως. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Πρώτη φορά το έκανα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Λαμία-Πανιώνιος. Γιατί δεν είναι δυνατόν εμείς να δείχνουμε Κάτω Ραχούλα και οι άλλοι Μπαρτσελόνα. Με προβλημάτισε πολύ η αγωνιστική εικόνα. Για πρώτη φορά μετά το τέλος του παιχνιδιού συζήτησα με τους παίκτες για το τι συνέβη και είχαν αυτή την εικόνα στο ματς με τον Πανιώνιο. Μου μεταφέρθηκε λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές πως το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η ανάλυση που υπήρξε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό σίγουρα με προβληματίζει.

Το ξαναλέω όμως. Αν αποδειχτεί το οτιδήποτε γύρω από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο να πληρώσει όποιος φταίει. Καλούμε τους αρμόδιους εισαγγελείς να διερευνήσουν το παιχνίδι και να αποδοθεί δικαιοσύνη αν αποδειχτεί το παραμικρό. Ξαναλέω, αν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να δημιουργήσει σκιές γύρω από την ομάδα. Κανέναν όμως…”.

Πηγή:Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button