Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα από την Αλ Αΐν ο Γιάννης Φετφατζίδης

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε στον Άρη η Αλ Αΐν, για τον παίκτη.

Λεπτομέρειες για την οριστική μετακόμιση του στα εμιράτα.

Πιο συγκεκριμένα μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Αλ Αΐν βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού η ομάδα από το Αμπου Ντάμπι που τον πολιορκεί εδώ και καιρό, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα από τα Εμιράτα έχει καταθέσει στον Άρη νέα βελτιωμένη πρόταση που φτάνει το 1,6εκ ευρώ συν κάποια μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια, από το 1,2 που ήταν την προηγούμενη φορά και μάλιστα προσφέρει τα χρήματα άμεσα, κάτι που της δίνει σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη φορά είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του και ο ίδιος ο παίκτης, στον οποίο η Αλ Αΐν προσφέρει ετήσιες απολαβές 1,7 εκ. ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Η πρόταση της Αλ Αΐν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Άρη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη συμφωνία, που θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» και θα κάνει πλουσιότερο κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button