Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Πελασγιακός: Ολα έγιναν… στο δεύτερο ημίχρονο!(pics)

Ο Ολυμπιακός Λαμίας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε και «έσπασε» τον πολύ μαχητικό Πελασγιακό, κερδίζοντας τον στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα της Πελασγίας, όπου στο 1΄Παπαστάθης Π. είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι ευκαιρίες για τον Πελασγιακό συνεχίστηκαν αλλά μία ο κακός αγωνιστικός χώρος και μία η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, δεν έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Γκαμαλέτσου να ανοίξει το σκορ.

Στο 30΄ήρθε μία ακόμη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας από τη Λαμία, ο Ντούλας έδιωξε εντυπωσιακά τον κίνδυνο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό Λαμίας να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς και στα πρώτα λεπτά εκτέλεση φάουλ από τους «ερυθρόλευκους» η μπάλα είχε κατεύθυνση προς στο γάμα της εστίας του Μωρατη, αλλά ο τερματοφύλακας του Πελασγιακού έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε και πάλι «όχι», κρατώντας το 0-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ωραία συνεργασία της Πελασγίας με τον Μηχαϊλίδη να περνά και τον Ντούλα αλλά άργησε να τελειώσει τη φάση με αποτέλεσμα ο Τσιώλης να προλαβαίνει τη μπάλα και να «σώζει» την ομάδα του.

Παρόλο αυτά το 1-0 έγινε στο 60΄ με τον έμπειρο Μιχάλη Καλύβα να επιχειρεί το σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα του Ολυμπιακού, από εκεί και έπειτα άρχισε να χάνει συνεχώς ευκαιρίες και στο 85΄ο Λέντας Δ. με κεφαλιά έπειτα από πλάγιο φάουλ έγραψε το τελικό 2-0.

Παρά την ήττα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως αυτή του Ολυμπιακού Λαμίας αλλά είχαν και την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας: Ντούλας, Τσέλιος, Τσιώλης, Στίγκας, Λέντας Δ, Παπαιωάννου, Καλύβας, Τσαμαδιάς, Παπακώστας, Ντούλας Β., Στρατομπέρδα Ι.

Αναπληρωματικοί: Μάγκας, Λύρος, Σύρος, Κόρκος, Κότσαλης, Λινος, Μπάκας.

Πελασγιακός: Μωρατης, Παπαστάθης, Σιμπελα, Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Σκεμπές, Καφώρος, Μιχαιλίδης, Καραδήμος, Ράπτης.

Αναπληρωματικοί: Ράπτης, Μάνος, Τσιλίκας, Σκούρας, Ζώτος, Γιαννακόπουλος, Κατσαμπέκης.

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button