ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καρλίτος: «Ήρθα εδώ, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να αλλάξει το κλαμπ»

Συνέντευξη του Καρλίτος στον Sport-fm για ΠΑΣ Λαμία, Πολωνία και Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη του Καρλίτος στον Sport-fm για ΠΑΣ Λαμία, Πολωνία και Παναθηναϊκό.

Ο Καρλίτος… αποκαλύπτεται λοιπόν. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στο sportfm.gr και τη Μαριάννα Καραδήμα, στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας μίλησε για όλα, και δεν έκρυψε την χαρά του που είναι πάλι στην Ελλάδα ενώ μοιράστηκε αναμνήσεις από την πρώτη του θητεία.

Ο Καρλίτος αποκαλύπτει πως είχε προτάσεις από την Ισπανία αλλά επέλεξε την Λαμία, εξηγώντας τον λόγο για αυτή του την επιλογή και δηλώνει αποφασισμένος να ανταποδώσει την αγάπη που έχει λάβει από τους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην πόλη.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώτη του θητεία στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. «Θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τονίζει για το τριφύλλι, αναφέρεται στο εξαιρετικής σημασίας γεγονός που έχει συνδέσει με την παρουσία του στους πράσινους και μιλά για την αγάπη του για την Ελλάδα και τι του έλλειψε το διάστημα που αγωνιζόταν στην Πολωνία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καρλίτος στη Μαριάννα Καραδήμα:

Σε καλωσορίζουμε ξανά στην Ελλάδα. Ο ενθουσιασμός σου είναι φανερός για την επιστροφή σου

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η Ελλάδα είναι μέρος της καριέρας μου και έχω περάσει εδώ αρκετό καιρό. Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα και οι άνθρωποι».

Είσαι πλέον σε διαφορετικό σύλλογο αυτή τη σεζόν. Εγκλιματίστηκες στη νέα σου ομάδα και πώς σε υποδέχτηκαν οι νέοι του συμπαίκτες;

«Είχα ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από όλους όταν ήρθα. Από τους συμπαίκτες μου, τους φαν, τον προπονητή, από όλους. Για εμένα ήταν σημαντικό όλο αυτό και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

-Πέρυσι έκανες μια πολύ καλή χρονιά με τη Λέγκια Βαρσοβία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι βλέψεις σου και οι στόχοι για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Λαμίας;

«Ήρθα εδώ, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να αλλάξει το κλαμπ. Θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ανεβάσουν την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο. Για αυτό ήρθα. Οι προσδοκίες μου για φέτος, είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα ερχόμενος εδώ».

-Ας γυρίσαουμε λίγο πίσω… στον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός ότι το όνομά σου έχει συνδεθεί με το τριφύλλι.

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε το Κύπελλο, όταν η ομάδα δεν είχε κατακτήσει κάποιον τίτλο για πολύ καιρό. Τα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό το κλαμπ είχε αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Έτσι νιώθω κι εγώ μέρος αυτής της αλλαγής. Επίσης οι κόρες μου γεννήθηκαν την περίοδο που ήμουν στους πράσινους. Πάντα θα σέβομαι τον πρόεδρο, τους φαν και όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα! Δεν αλλάζουν τα συναισθήματά μου επειδή είμαι σε διαφορετικό σύλλογο. Φυσικά και σέβομαι την ομάδα μου, τη Λαμία και θα παλέψω για αυτήν, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου»!

-Έχεις κρατήσει σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες σου;

«Έχω κρατήσει επαφές με αρκετά παιδιά. Δεν μπορώ να πω τρεις ή τέσσερις, γιατί είναι πολλοί αυτοί με τους οποίους έχω επικοινωνία».

-Τι είναι αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο από την Ελλάδα.

«Μου έλλειψε πολύ η αγάπη των ανθρώπων εδώ, ο ήλιος, ο καφές(γέλια).. Μου άρεσε και στην Πολωνία βέβαια. Είναι πολύ όμορφη χώρα. Στην Ελλάδα όμως είναι αλλιώς»!

-Λείπεις αρκετά χρόνια από την πατρίδα σου, την Ισπανία. Θα ήθελες κάποια στιγμή να γυρίσεις πίσω και να παίξει σε ομάδα της χώρας σου;

«Αυτόν το χρόνο πριν έρθω εδώ είχα αυτήν την δυνατότητα. Είχα δύο προτάσεις από την Ισπανία. Στο τέλος όμως τα ζύγισα και όταν μίλησα με τον Πρόεδρο της Λαμίας, μου έδειξε ότι θέλει να κάνει κάτι δυνατό και διαφορετικό. Μου αρέσει αυτό που θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι στην ομάδα και έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ».

-Είσαι 33 ετών… Κάνεις σκέψεις για τη συνέχεια της καριέρας σου;

«Είμαι σε φάση που η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή και το μυαλό μου καθαρό. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα να σταματήσω να παίζω πιθανόν να συνεχίζω να εργάζομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρω πολλά πράγματα και πολύ κόσμο στο χώρο αυτό».

-Είσαι πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και θέλεις να είσαι δίπλα τους σε ότι και αν κάνουν. Αν και μικρές, βλέποντας τον μπαμπά τους να παίζει, έχουν αρχίζει να παίζουν με την μπάλα;

«Και οι δύο κλωτσάνε την μπάλα με το αριστερό! Και η Βικτώρια και η Άλμα. Είναι απίστευτο! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να έχουν κάποια ικανότητα, (γέλια). Δεν ξέρω αν θα ασχοληθούν στο μέλλον με το ποδόσφαιρο, γιατί ακόμα είναι πολύ μικρές, αλλά οτιδήποτε και να θέλουν να ακολουθήσουν θα τις στηρίζω».

Διαβάστε επίσης

Back to top button