Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θα τσεκάρει τον Κέζο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να στρέψει την προσοχή του στον Φώτη Κέζο τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει μια ακόμα λύση για το κέντρο της άμυνας και για αυτό τον λόγο θα δοκιμάσει για περίπου μια εβδομάδα τον Κύπριο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι γιος του γυμναστή Αντώνη Κέζου. Αν πείσει με την παρουσία του στο Κορωπί, τότε θα αποκτηθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Νώντα Παντελάκη, ο οποίος προορίζεται για εναλλακτική λύση για τα στόπερ. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» επιστρέφουν την Παρασκευή στις προπονήσεις. Ο Δώνης έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση και θα ξεκινήσει από εδώ και πέρα το μοντάρισμα του «τριφυλλιού». Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο, που θα είναι ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα, περιμένει να ολοκληρωθούν οι επαφές για την απόκτηση ενός ξένου επιθετικού, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button