Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Serie A και Primeira Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι μάχες συνεχίζονται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης με το ενδιαφέρον μετά την λήξη της Bundesliga και την στέψη στην Αγγλία, σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.

Στην Serie A η Λάτσιο με ανατροπή πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Φιορεντίνα στην έδρα της. Ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα με την ισοπαλία με 2-2 με την Θέλτα έκανε δώρο την 1η θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Περίοδος αλλαγών και μεταγραφών στην Super League μιας και πέρα από την μάχη της ουράς και της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League τα υπόλοιπα έχουν κριθεί.

Στον Άρη ο δανεισμός του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, ο Ντάνιελ Λάρσον έχει ήδη αποχωρήσει, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι προ των πυλών της Αλ-Αϊν, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Μπράουν Ιντέγε, Νικολά Ντιγκινί, Ούγκο Σόουζα και Μάρτιν Τόνσο που, επίσης, μένουν ελεύθεροι.

Στην ΑΕΚ θα ανήκει πλέον ο Νταμιάν Σιμάνσκι, αφού η ΠΑΕ συμφώνησε με την Άχματ Γκρόζνι για την απόκτηση του Πολωνού, ο οποίος είχε «μετακομίσει» στην Ελλάδα ως δανεικός.

Ο Νίκλας Χουλτ αποχαιρετά την ΑΕΚ μετά από 2,5 χρόνια, αφού δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας. Ο Σουηδός αποχωρεί με 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018

Δύο επιλογές και σήμερα από την Serie A στην Ιταλία και την Primeira Liga στην Πορτογαλία. Στις 19:00 Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε στην Πορτογαλία και στις 20:00 στην Ιταλία και την Serie A Τορίνο – Λάτσιο

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button