Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Χάρισε φανέλα του Ολυμπιακού στη Δημοτική αρχή της Στυλίδας ο Μαυρογενίδης!(pic)

Σήμερα, στις 18:45 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, ο τελικός του πρωταθλήματος SuperLeague K17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με την «ερυθρόλευκη» ομάδα να πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας.

Έναν ακόμη τελικό θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:45 το ΔΑΚ Λαμίας, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της SuperLeague K17.

Η ομάδα του Ολυμπιακού, έχει φτάσει εδώ και δύο ημέρες στη Λαμία και χθες πραγματοποιήσε την τελευταία της προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της προπόνησης αυτής, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο προπονητής της ομάδας Κ17 των Πειραιωτών, χάρισε στη Δημοτική Αρχή της Στυλίδας, μία φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χάρισε μια φανέλα του Ολυμπιακού στις δημοτικές αρχές της Λαμίας στο πλαίσιο της προπόνησης της Κ17, ενόψει του σημερινού τελικού Πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ (18:45, YouTube Super League).

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της πόλης, Χρήστος Αλεξίου, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι τιμή για εμάς η παρουσία του Ολυμπιακού στην πόλη και από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι της φιλοξενίας. Ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι» 

Διαβάστε επίσης

Back to top button