FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΣ Λαμία!

Αίτημα για αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας, έκανε η Λαμία προς την ΕΠΟ.

Η ομάδα της Λαμίας αγωνίζεται σήμερα (24/9) στις 19:00 με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη στις 21:30 έχει οριστεί να γίνει το ματς του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Από τον κανονισμό αυτό απαγορεύεται πλέον καθώς δεν ισχύει το 48ωρο που πρέπει να υπάρχει μεταξύ δύο αγώνων. Πρέπει να υπάρχουν δύο ημέρες καθαρές χωρίς αγώνα, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση της Τετάρτης που έχει προγραμματιστεί για τις 21:30 θα πρέπει να αναβληθεί.

Αυτό θα είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ βεβαίως καθώς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες, είναι ελάχιστες. Από τη στιγμή που ΕΠΟ και Λίγκα δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, το πιο λογικό είναι να αναβληθούν τα παιχνίδια του κυπέλλου.

Η ομάδα της Λαμίας έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ όπου επικαλείται το άρθρο του ΚΑΠ, που αναφέρει πως «μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνιστεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Έτσι η ΕΠΟ καλείται να πάρει μια απόφαση και γι΄ αυτό το ματς, που είναι το τρίτο το οποίο πάει για αναβολή, καθώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει με τα ματς Πανιώνιος – Λαμία και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

πηγή: sportime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button