Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταμεσονύχτιο θρίλερ με Τόνσο χωρίς… happy end

Τεράστια προσπάθεια να πειστεί ο αργεντινός και να μείνει για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Επιστρέφει στη Ναντ ο Αμπου Μπα.

Σε μεταμεσονύχτιο θρίλερ εξελίχτηκε η διαπραγμάτευση με τον Μάρτιν Τόνσο προκειμένου να πειστεί να υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και να βοηθήσει τον Άρη στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των πλει-οφ.

Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του Ενινγκ, που εκτιμά πολύ την αξία του, να τον έχει στα υπόλοιπα παιχνίδια και στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι άνθρωποι του Άρη προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν αρνητικός.

Στην κουβέντα μπήκε τόσο το θέμα της μείωσης που έχει προταθεί λόγω κορωνοϊού σε όλους τους ποδοσφαιριστές όσο και ο τρόπος καταβολής των δεδουλευμένων που του οφείλονται. Παρά τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με τον ιταλό εκπρόσωπό του μέχρι τις δυο τα ξημερώματα, ο 30χρονος μέσος δεν πείστηκε (ζήτησε την υπογραφή ενός ιδιωτικού συμφωνητικού) και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια για την παραμονή του Άμπου Μπα που τελικά αύριο επιστρέφει στη Γαλλία και την Ναντ αφού δεν έφτασε ποτέ το έγγραφο παράτασης του δανεισμού του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button