ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μυροφορίδης: «Αλητεία αυτό που έγινε με τον Μάντζιο!»(audio)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία και αρκετών άλλων ομάδων, Παύλος Μυροφορίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην υπόθεση της απομάκρυνσης του Άκη Μάντζιου από τον πάγκο της «κυανόλευκης» ομάδας. Διαβάστε τι είπε...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” της Θεσσαλονίκης μίλησε ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε δις στην Λαμία….

Ο Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Τζόλη τον νεαρό άσσο του ΠΑΟΚ θυμωμένος ένα παράδειγμα με κυανόλευκο χρώμα.

“Πριν πέντε χρόνια είχα πει ότι δεν θα δουλέψω και πήγα στη Λαμία τον Δεκέμβριο. Πήρα ένα παιδάκι από την Τρίπολη δανεικό, δεν υπολογιζόταν. Κάποια στιγμή η Τρίπολη του έκανε επέκταση. Το παιδί αυτό είναι ο Κυριακόπουλος και προχθές τον αγόρασε η Σασσουόλο. Πίστεψα πάνω του και αυτός πίστεψε στο όνειρό του.

Το θέμα ήταν ότι στον Αστέρα δεν του είχαν δώσει την ευκαιρία.”

Επιπροσθέτως, μίλησε και για τον θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κόντρα μεταξύ Λαμίας και Μάντζιου, υπογραμμίζοντας ότι ήταν αλητεία αυτό που έγινε στον Άκη Μάντζιο από την Λαμία:

«Αυτό που έγινε με τη Λαμία και τον Πανιώνιο είναι μεγάλη αλητεία. Η μεγαλύτερη αλητεία απέναντι στον Μάντζιο. Ενας προπονητής δεν έχει το δικαίωμα να χάσει;».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Διαβάστε επίσης

Back to top button