Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κατακεραύνωσε» το κυπριακό ποδόσφαιρο ο Ορ!

Τις εμπειρίες που έζησε στην Κύπρο από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ περιέγραψε σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας ο Τόμι Ορ.

Ο Αυστραλός εξτρέμ εξήγησε γιατί ο ίδιος ήθελε να επιστρέψει στη χώρα του και χαρακτήρισε εχθρικό το περιβάλλον στην Κύπρο για τους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των συχνών αλλαγών προπονητών και ποδοσφαιριστών στις ομάδες:

«Όταν αγωνιζόμουν στην Κύπρο, είτε έπαιζα, είτε όχι οι φίλαθλοι της Αυστραλίας δεν το γνώριζαν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όταν βρίσκεται σε μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν σε βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα Αυστραλίας που είσαι συνεχώς στο προσκήνιο και αναγνωρίζεσαι», τόνισε ο Ορ και συμπλήρωσε:

«Η Κύπρος αποτελεί πολύ εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ήμουν εκεί 15-16 μήνες και αλλάξαμε πέντε ή έξι προπονητές, οπότε αυτό δείχνει την εικόνα του πώς πάνε εκεί τα πράγματα. Με τον κάθε προπονητή είχα και διαφορετική εμπειρία.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η ομάδα συμφώνησε με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Εκεί υπάρχει όριο στους ξένους και η ομάδα είχε πάρα πολλούς, γι’ αυτό ο σύλλογος μου είπε ότι είμαι ελεύθερος να αποχωρήσω.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button