Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τζώρτζογλου: «Έχουμε δύο αξιολογημένους διαιτητές… αλλά κάθε εβδομάδα παντρεύουν και από μία αδερφή!»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, στάθηκε και στο πόσο δίκαια πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στα όσα είπε στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και έριξε ανάμεσα στα άλλα... βολές σε ΕΠΟ και Περέιρα.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ζήτησε τον λόγο (στην ομιλία του εκφράστηκε με σκληρά λόγια για τον Αλέξη Κούγια πάντως, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος του) και μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:

Πρόεδρε, φίλε Βαγγέλη, θα πρέπει να έχεις πυγμή και στοιχεία που δεν έχεις εσύ. Έχεις αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα αλλά και ελλειπέστατη επαφή με τους προέδρους των Ενώσεων. Εχεις σφιχτό εναγκαλισμό με τους Υπουργούς. Ειδικά με τον Βασιλειάδη. Είχαμε μπερδευτεί. Δεν ξέραμε εάν πρόεδρος στην Ομοσπονδία ήταν ο Βασιλειάδης ή ο Γραμμένος.

Θέλω να θίξω ένα θέμα που αφορά σε έναν διαιτητής Β’ τοπικού, ο οποίος είχε σταματήσει και δεν πήγαινε στα μαθήματα και ξαφνικά προτείνεται για διαιτητής Γ’ Εθνικής. Κυριακίδης Ρωμανός λέγεται και υπογράφετε εσείς για να παίξει κατηγορία. Ο κ. Γιανναδάκης υπογράφει και εσείς κ. Περέιρα τον δέχεστε σε άλλη Ένωση και όταν στέλνω επιστολές σε εσάς, όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά στις 25 Σεπτεμβρίου με αποκαλεί γελοίο σε όλη την Ελλάδα

Έχουμε δύο αξιολογημένους διαιτητές όταν τους καλούμε να παίξουν τοπικά πάντα έχουν πρόβλημα. Κάθε εβδομάδα παντρεύουν και μία αδερφή. Όταν τους καλείτε εσείς είναι ΟΚ. Οι τρεις διαιτητές αυτοί είναι μάρτυρες υπεράσπισης στην δικαστική διαμάχη που έχει ο κ. Κουκουλάκης με τον κ. Ιωαννίδη, πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας μας. Αυτά τα σκάνδαλα και τις πλαστογραφίες που κάνετε. Είναι τυχαίο. Λέγεται κατάχρηση εξουσίας αυτό κ. Περέιρα. Πως τους έχετε σε ασυλία και να βρίζουν πρόεδρο της Ένωσης και να αφήνουν τον κ. Κουκουλάκη να μην πληρώνει ευρώ σε όσα χρωστάει στην Ένωση.

Στις μεγάλες ομάδες είναι ευλογημένοι γιατί έχουν μεγάλες ηγέτες. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Αμφιβάλει κανείς πως ο Ολυμπιακός το πήρε φέτος πανάξια και πέρυσι ο ΠΑΟΚ πανάξια; Υπάρχει αμφιβολία φέτος για τον Ολυμπιακό. Όχι. Και όμως σε αυτό το ποδόσφαιρο υπάρχει ένας διαγωνισμός μιζέριας από κάποιους μαϊντανούς. Σκεφτείτε να είχαμε ομάδα με Μαρινάκη δεκάρι και Σαββίδη εξτρέμ αλλά και Μελισσανίδη. Φανταστείτε μία Εθνική ομάδα παραγόντων.

Δεν μπορεί ο Αλέξης (Κούγιας) να κατηγορεί τον ΟΦΗ. Βέβαια δεν είναι σήμερα εδώ. Γιατί να είναι εδώ ο Αλέκος; Τον ενδιαφέρει μήπως το ποδόσφαιρο;

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button