Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δόξα Ζηλευτού – Θύελλα Ροδωνιάς: Διπλό… και χαμόγελα!(pics)

Επιστροφή στις νίκες για τη φιλοξενούμενη Ροδωνιά στο γήπεδο Καστριού, απέναντι στη γειτονική ομάδα του Ζηλευτού.

Φτωχή, αλλά πολύτιμη νίκη για τους παίκτες του Π. Παλιούρα, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο προς το τέλος πίεσαν οι γηπεδούχοι, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Το ματς:

Δυνατά μπήκαν οι παίκτες της Ροδωνιάς και μόλις στο 2΄απείλησαν με τον Ντζιαβίδα Γιάννη, όταν πήρε την πάσα του Σκαρή και από κοντά σούταρε για να αποκρούσει ο Καραΐσκος. Πάλι οι ίδιοι παίκτες της Ροδωνιάς στο 4΄συνεργάστηκαν, αλλά το κοντινό τακουνάκι του Σκαρή απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας. Ωραία ενέργεια του Καλύβα για τους γηπεδούχουςστο 6΄, έκανε το σουτ πριν τον Γραββάνη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ντζιαβίδας Γιάννης στο 20΄έκανε την σέντρα σουτ από δεξιά, αλλά ο Καραϊσκος με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα. Πάλι ο Ντζιαβίδας Γιάννης από δεξιά θα βγάλει υπέροχη σέντρα, αλλά ο Παπαλυμπέρης δεν θα προλάβει να στείλει τη μπάλα στο τέρμα. Στο 30΄είχαμε σκληρό φάουλ του Τζάθα στον Ντζιαβίδα Γιάννη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 40΄με τον δραστήριο Καλύβα, όταν ξέφυγε από τους αμυντικούς, αλλά πριν κάνει το σουτ ο Γαρουφαλής με προβολή έδιωξε τη μπάλα. Στη φάση αυτή ο αμυντικός της Ροδωνιάς δέχθηκε χτύπημα στη γάμπα και αποχώρησε τραυματισμένος. Την τελευταία ευκαιρία για το α΄ημίχρονο είχαν οι φιλοξενούμενοι με την ωραία ενέργεια του Σκαρή, αλλά το κοντινό σουτ έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραΐσκου.

Στο Β΄μέρος δεν είχαμε τις φάσεις του πρώτου, απλά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το γκολ, που ήρθε στο 60΄. Τότε από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκούλτας από αριστερά, μετά από σύγχυση και σουτ προς το τέρμα, ο Κίτσος ήταν εκείνος που με δυνατό σουτ από κοντά, σημείωσε το 0-1, αφού πρώτα η χτύπησε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έγινε κάτι το αξιόλογο για να αλλάξει η εικόνα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν με τις προσθήκες που έγιναν πως θα αλλάξουν την άσχημη εικόνα που είχαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και θα γίνουν ανταγωνιστικοί και δύσκολος αντίπαλος για τις υπόλοιπες ομάδες. 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Καταραχιά Αθ. και των βοηθών του Ξεφλούδα Σ. και Τσιαφίτσα Αθ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ: Καραΐσκος, Φλώρος, Ντίνος, Ντζιαβός, Γεράνης, Τζάθας, Διώτης(63΄Σφήκας), Χριστόπουλος, Καλύβας, Νέλλας, Μαντέκας(70΄Αθανασιάς Κ.)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Γραββάνης, Μαντές (43’λ.τρ. Βρούβας), Παπαβασιλείου(70′ Γεωργαλής Θ.), Κόκκοτας, Γαρουφαλής (44′ λ.τρ. Γκούλτας, 80′ Δεληστάθης), Κότσαλης, Παπαλυμπέρης, Κίτσος, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Κουτάς

Διαβάστε επίσης

Back to top button