FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Γιάννη!(pics+vid)

Γενέθλια έχει σήμερα ο αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Σκόνδρας και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά!

Σαν σήμερα πριν από 29 γεννήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Σκόνδρας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2018 και μετράει πλέον 21 συμμετοχές σε SuperLeague και Κύπελλο.

Το LamiaSports θέλοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά, του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα…

Γιάννης Σκόνδρας

Ο Γιάννης Σκόνδρας γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 21 Φεβρουαρίου του 1990, έχει ύψος 1,79μ και η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, όπου έγινε μέλος της ομάδας το 2008. Στον Ατρόμητο έκατσε έως το 2013 όπου έγινε και αρχηγός του και συμπλήρωσε φορώντας τη φανέλα του 110 συμμετοχές, με 3 γκολ και 5 ασιστ.

Το 2013 και μετά από μία εξαιρετική σεζόν στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ τον αγοράζει και τον ανεβάζει Θεσσαλονίκη για να μείνει εκεί άλλα τέσσερα χρόνια.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έπαιξε σε 93 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μοίρασε 11 γκολ και έβαλε άλλα 2.

Το καλοκαίρι του 2017 μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αποφασίζει να φύγει για πρώτη φορά από την Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο στην Σκωτία για χάρη της Χάμιλτον Ακαντέμικαλ.

Στην σκωτσέζικη ομάδα συμπλήρωσε 41 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του με μία ομάδα, 4 τον αριθμό ενώ είχε και 1 ασίστ.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει και από την Σκωτία, ο Σκόνδρας δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και επέστρεψε πίσω στην πατρίδα του για να φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, την οποία έχει τιμήσει φέτος 21 φορές, σε SuperLeague και Κύπελλο.

Το LamiaSports, εύχεται στον Γιάννη Σκόνδρα και στην οικογένειά του χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία και πολλές επιτυχίες!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button