Γ' ΕθνικήΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απίστευτη καταγγελία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο διαιτητής μας είπε να χάσουμε για να φύγουμε ζωντανοί»

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ανακοίνωσε αδιανόητα περιστατικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για τη Γ Εθνική.

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ανακοίνωσε αδιανόητα περιστατικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για τη Γ Εθνική.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίστηκε, αλλά η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας «σκέπασε» κάθε αθλητική δραστηριότητα. Η ομάδα της Βορείου Ελλάδας καταγγέλλει προπηλακισμούς από οπαδούς του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, μπουνιές σε μέλη και συγγενείς της ομάδας, αλλά και τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας. Ο διαιτητής σύμφωνα με την ανακοίνωση τους υπενθύμισε πως πρέπει να χάσουν για να φύγουν όλοι ζωντανοί.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στην Κρηστώνη και από το πρώτο λεπτό ορισμένοι «τσάμπα μάγκες» ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες τους αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι παίκτες μας ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν ή να προβούν σε οτιδήποτε θα μεταφραστεί ως «πρόκληση».

Αυτοί οι τσάμπα μάγκες λοιπόν ψαχνόντουσαν για 45 λεπτά να βρουν την αφορμή για να ξεκινήσουν τις…ομορφιές τους! Άρχισαν ενορχηστρομένα να βρίζουν αισχρά και να τραμπουκίζουν τους ανθρώπους της ομάδας και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν να χτυπούν τον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας. Με την αστυνομία απούσα (!) ομάδα ατόμων κινήθηκε προς τον χώρο των αποδυτηρίων, εκεί όπου προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές μας, ενώ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ και ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ του φροντιστή μας.

Μετά από αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άκουγαν από τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας να τους υπενθυμίζει να χάσουν για να «φύγουμε όλοι ζωντανοί». Φυσικά στο 87′ με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το σημερινό θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχει προηγούμενο, όμως έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχες «ομορφιές» σε αυτό το γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί συντονισμένα προς την διαλεύκανση και εντοπισμό ΟΛΩΝ των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα σημερινά έκτροπα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Κρηστώνης.

Ελπίζουμε μα δεν αισιοδοξούμε όλα όσα έζησε η ομάδα σήμερα να έχουν καταγραφεί από την παρατηρητή του αγώνα. Ο διαιτητής πάντως στο φύλλο αγώνα είδε μία ποδοσφαιρική κανονικότητα. Ήταν απλά μία Κυριακή. Τα σημερινά σκηνικά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω και επιβεβαιώνουν πως οι εποχές της «τσάμπα μαγκιάς» δεν έχουν περάσει.

Η βλακεία και η καφρίλα νίκησε ξανά… »

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Back to top button