Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό Λαμίας ο Καλύβας! (pic)

Ένας από του σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε το φθιωτικό ποδόσφαιρο, ο Μιχάλης Καλύβας, αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό Λαμίας.

Ένας από του σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε το φθιωτικό ποδόσφαιρο, ο Μιχάλης Καλύβας, αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό Λαμίας.

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές… εκτός αγωνιστικού χώρου πραγματοποίησε πριν από λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός Λαμίας. Η «ερυθρόλευκη» ομάδα ανακοίνωσε πως νέος γενικός αρχηγός του συλλόγου αναλαμβάνει ένα από τα ποδοσφαιρικά ινδάλματα πολλών νεαρών και όχι μόνο ποδοσφαιριστών της Φθιώτιδας, ο τεράστιος Μιχάλης Καλύβας.

Το LamiaSports εύχεται στο Μιχάλη Καλύβα καλή σταδιοδρομία στο νέο του ξεκίνημα!

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την φετινή σεζόν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μας, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Φθιώτιδας, ο Μιχάλης Καλύβας!

Τα λόγια είναι περιττά για τον Μιχάλη ο οποίος ειναι γνωστός τόσο στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο όσο και στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα αλλά και για το ήθος του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδα μας στο παρέλθον στο πρωτάθλημα της Ά Φθιώτιδας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε να πετύχουμε όλοι μαζί στο τέλος της χρονίας τους στόχους της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button