Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια μετά από 13 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός έκοψε πρώτος το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, κάτι που είχε να συμβεί 13 χρόνια. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #βαθμολογία #SportsNews #season2022_2023

Ο Παναθηναϊκός έκοψε πρώτος το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, κάτι που είχε να συμβεί 13 χρόνια.

Το Τριφύλλι με τη νίκη του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (0-2), σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-3), τερμάτισε στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς, με την Ένωση να ακολουθεί με 59.

Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν τερματίσει πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2009-10, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και το τελευταίο του πρωτάθλημα, δεδομένου ότι με το παλιό φορμάτ ο πρωταθλητής δεν συμμετείχε στα play off.

Εκείνη την σεζόν, ο Παναθηναϊκός είχε τερματίσει στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική τον τίτλο, ενώ ακολουθούσε ο Ολυμπιακός με 64 και ο ΠΑΟΚ με 62.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button